Családbarát munkahelyek: kiket díjaztak idén?

szerző: Jobline
2011 november 26.

Költségvetési szervek, kis-, közép- és nagyvállalatok kategóriában vehette át a Családbarát Munkahely díjat tizennyolc cég pénteken a Parlamentben. A díjazottak az anyagi elismerés mellett egy évig, a következő pályázat eredményhirdetéséig használhatják a címet.

Négy kategóriában hirdették ki a Családbarát Munkahely cím nyerteseit. Kisvállalkozás kategóriában az SHS Könyvelő és Adótanácsadó Kft., az RG Net Kft., a Webstar Csoport Kft., a Provice Kft. vehetett át elismerést.

A költségvetési szervek kategóriájában a fővárosi III. kerületi Önkormányzat Óvoda, Általános Iskola, EGYMI, a Dunaújvárosi Főiskola, a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézet, Nyírtura Község Önkormányzat, Budapest Főváros XVI. Kerületi Önkormányzata, Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Debreceni Egyetem szerepelt a díjazottak között.

A közepes vállalkozás kategóriában a Quintiles Magyarország Kft., a Factory Creative Studio Kft., a GAK Oktató Kutató és Innovációs Nonprofit Közhasznú Kft., a Mars Magyarország Értékesítő Bt.

A nagyvállalat kategóriában az Északdunántúli Vízmű Zrt., a Magyar Posta Zrt., a Vértes Volán Autóbuszközlekedési Zrt. volt díjazott. A Kürt Informatikai Zrt. különdíjat vehetett át.

Réthelyi Miklós, nemzeti erőforrás miniszter a Családbarát Munkahely Pályázat eredményhirdetésén kifejtette: idén tavasszal a Nemzeti Erőforrás Minisztérium szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkársága megújult formában és újragondolt tartalommal hirdette meg a pályázatot, amelyen közel 100-an indultak és 18-an nyertek. Hozzátette: a demográfiai krízis ellen csak összefogással és tudatos szemléletformálással lehet fellépni.

A díjazottak az anyagi elismerés mellett egy évig, a következő pályázat eredményhirdetéséig használhatják majd a Családbarát Munkahely címet.

MTI
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen