Nicsak, az ügyfél beszél!

2012 február 16.

Meddig javítható költséghatékonyan az ügyfélélmény? Egyáltalán mit lát az ügyfél a vállalatok erőfeszítéseiből? Egyedül nem megy?! Többi között ezekre a kérdésekre kaphatnak választ a call center szakma legnívósabb háromnapos rendezvényén, a IX. Partnering Ügyfélkapcsolati Konferencia és Szakkiállítás résztvevői február 22-24-e között, a lillafüredi Hunguest Hotel Palotában.

Félszáz előadó, plenáris és szekcióülések, szakmai műhelyek, call center látogatás, illetve konzultációk a kiállítóstandoknál és a fehér asztal mellett – többi között ezt kínálja a IX. Partnering Ügyfélkapcsolati Konferencia és Szakkiállítás február 22-24-e között, a közelmúltban felújított lillafüredi Palota Szállóban.

A rendezvény résztvevői angol-magyar szinkrontolmácsolással, sokszínű, izgalmas együttgondolkodás keretében keresik majd a kilátópontokat, illetve elemezik a vállalati jó gyakorlatokat. A helyszínen olyan témákról is szó lesz, mint a fogyasztóvédelem aktuális kérdései, ügyfélkapcsolati stratégiaváltás a közszolgáltatásban, hogyan építhetünk a generációk információszerzési szokásaira, illetve milyen bevált átalakításokat, fejlesztéseket generált a válság.

A résztvevők emellett nagy befolyásoló képességgel rendelkező személyek ügyfélként szerzett tanulságos történeteit, valamint több vezetői beavatkozást, megoldást igénylő esetet is megismerhetnek.A háromnapos szakmai rendezvényt gálavacsora borkóstolóval, reneszánsz est, valamint wellness programok teszik teljessé, biztosítva a lehetőséget a résztvevőknek a kötetlen beszélgetésre, illetve a kikapcsolódásra.

További részletek a IX. Partnering Ügyfélkapcsolati Konferencia és Szakkiállítás programjáról a www.partnering.hu weboldalon.

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen