A visszaszámlálás elkezdődött! KarrierExpo 2012. Tavasz! (x)

2012 március 20.

2012. március 28-29-én ismét vár az ország egyik legnagyobb integrált állásbörzéje a Budapesti Corvinus Egyetem Fővám téri Főépületében.

Mi már elkezdtük a visszaszámlálást!  1 hét múlva közel 70 kiállító, és sok ezer hallgató részvételével megnyitja kapuit a KarrierExpo.

Elérkezett a Te időd! Nem találod a helyed az átláthatatlan munkaerő-piacon? Értékes diplomával rendelkezel, mégsem tudod, hogyan kezdj neki az álláskeresésnek? A KarrierExpo-n a helyed!

S hogy mi a teendőd addig is?

Légy naprakész! Látogass el a KarrierExpo Kisérő-, illetve Szakmai programjaimra! Idén is vár Téged a CV Ambulancia, grafológia, helyszíni interjúk, a vállalati kiválasztási és képességtesztek, a nyelvi szintfelmérők.

Kicsit nehéz eligazodnod? Vedd kézbe vadonatúj kiadványunkat, a KarrierExpo Boulevard-t. HR-es interjúkon keresztül, széles sugárúton vezetünk be Téged az állásbörzén megjelenő vállalatok kulisszatitkaiba!

Ha pedig megszereztél minden szükséges információt, tedd magad láthatóvá a piacon és idén egyedülálló módon először készítsd el saját VideoResume-det! Mi segítünk kitűnni a virtuális állásvadászok közül.

Végül pedig csekkolj be a RapidRandira, és győzd meg az állásbörzén személyesen is a cégeket arról, hogy Te vagy a legjobb! A Terminál 3600 percnyi interjúra várja 360 tettrekész, motivált álláskereső jelentkezését.

Egy hónap a felkészülésre, két nap az állásbörzére, egy lehetőség a sikeres jövőre.

 

Az idő lerövidült, a verseny kiélesedett.  Három-kettő-egy…! A Jövőd Most!

állásbörze  •  munka  •  állás  •  álláshirdetés
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen