HVG Állásbörze - helyszíni és online megjelenéssel egyaránt

szerző: Jobline
2012 augusztus 12.

A 11. HVG Állásbörze az őszi toborzási szezon nyitórendezvényeként 2012.szeptember 26-27-én kerül megrendezésre a SYMA Rendezvényközpontban. A rendezvény hatékonyságát növelik az egyedülálló szolgáltatások, valamint a börze online felülete is. Az évről évre egyre népszerűbb eseményre még 2 napig lehet jelentkezni standos kiállítóként.

Toborzás akár online is – megújult formában

A HVG Állásbörze legfontosabb célkitűzése, a munkaadók és potenciális munkavállalóik minőségi találkozásának sokrétű támogatása, ezért a helyszíni megjelenés mellett lehetőség van az online standok igénybevételére is, amelyek lehetőséget teremtenek a virtuális bemutatkozásra is minden kiállító számára.

2012 tavaszára a rendezvény honlapja új külsőt és felépítést kapott, a visszajelzések és igények alapján az online standok is megújultak. Az online standokon korlátlan számú állásajánlatot lehet meghirdetni, de egy-két munkavállaló toborzása esetén is költséghatékony megoldást jelent, ezért a kisebb költségvetésű kis- és középvállalkozások számára is jó alternatívát jelentenek.

Forrás: jobline.hu

Az egyszerű és valósághű megjelenés érdekében hangsúlyosabb az interaktivitás, amelynek köszönhetően kevesebb menüpontot kell használni. Lehetőség nyílik a kiállítók Facebook oldalának beágyazására is, amely növeli a virtuális kommunikáció hatékonyságát, valamint a szövegek szerkesztése egyszerűbbé és szabadabbá vált.

„Az online standok fejlesztésével azoknak a kiállítóinknak is szeretnénk kedvezni, akik fizikailag most nem lehetnek jelen az állásbörzén. A toborzás online formáját kihasználva számukra is lehetőség nyílik az álláskeresők megszólítására. ” – mondták el a szervezők.

Új formában az e-Reg és az Ügyfélkapu

A tavasszal bevezetett e-Reg rendszer is fejlesztéseken ment keresztül, amelynek eredményeképpen használata áttekinthetőbb és hatékonyabb lesz. Új struktúrával, és az előkészületeket támogató felülettel vehető igénybe az Ügyfélkapu.

Legyen Ön is a rendezvény kiállítója, Ott találkozunk!

A HVG Állásbörzére kiállítójának aug. 31-ig van lehetőség jelentkezni itt: http://www.hvgallasborze.hu/hu/kiallitoknak

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen