A HVG Állásbörze helyszíni és online újdonságai

szerző: Jobline
2012 augusztus 13.

A 11. HVG Állásbörze az őszi toborzási szezon nyitórendezvényeként 2012.szeptember 26-27-én kerül megrendezésre a SYMA Rendezvényközpontban. A tavasszal jubilált rendezvény ősszel is számos, a szervezést és megjelenést egyaránt hatékonyabbá tevő szolgáltatással várja kiállítóit.

Az online standok előnyei

A virtuális toborzás hatalmas előnye, hogy igénybevételével a kapcsolatteremtésnek többé nincsenek fizikai korlátai, hiszen a börze kiállítói lehetőséget kapnak arra, hogy akár helyszíni megjelenésüket erősítve, a virtuális felületen keresztül is toborozzanak. Az online standokon korlátlan számú állásajánlatot lehet meghirdetni, de mindössze egy-két munkavállaló toborzása esetén is költséghatékony megoldást jelent, ezért a kisebb költségvetésű kis-és középvállalkozások számára is jó alternatívát jelentenek. A számos fejlesztésnek köszönhetően az online standokon megjelenő szövegek szerkesztése szabadabb és egyszerűbb, a kommunikáció hatékonyságát pedig a kiállító Facebook oldalának beágyazása segíti elő.

Forrás: Jobline

Szakmai Túraállomásokkal a még hatékonyabb toborzásért

A HVG Állásbörze legfőbb célja, hogy elősegítse a munkaadók és munkavállalók találkozását. A még hatékonyabb egymásra találás érdekében kerülnek bevezetésre a Szakmai Túraállomások is, melyek egységes játékká „összefűzött”, kiállítóink standjain megvalósított aktivitásokból állnak. A program keretében a látogatók a kapott térkép alapján tudnak haladni a résztvevő vállalatok aktivitásain, játékain. A Túraállomások az idei börzén elsősorban a mérnökök, IT szakembereket szólítják meg. A szervezők így még több, az adott területeket képviselő hallgatót, szakembert várnak a rendezvényre, akik még aktívabbak fogják tudni eltölteni ott az időt – számukra hasznos programokkal.

Már szinte az összes előre tervezett standhely elkelt, ám a szervezők még várják további kiállítók jelentkezését augusztus 31-ig, tehát még holnapig.

Legyen Ön is rendezvény kiállítója, Ott találkozunk!

A börze honlapján tájékozódhat a lehetőségekről, megjelenési módokról: http://www.hvgallasborze.hu/hu/kiallitoknak

 

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen