Ismét újításokkal várja a kiállítókat a HVG Állásbörze

szerző: Jobline
2012 augusztus 10.

A 11. HVG Állásbörze az őszi toborzási szezon nyitórendezvényeként 2012. szeptember 26-27-én kerül megrendezésre a SYMA Rendezvényközpontban. Innovatív fejlesztéseivel a rendezvény a munkaadók és potenciális munkavállalóik minőségi találkozását támogatja, ezért az őszi állásbörzén számos új szolgáltatást vehetnek igénybe kiállítóink a minél hatékonyabb megjelenés érdekében.

Idén bevezetésre kerülnek az ún. Szakmai Túraállomások – a vállalatok aktivitásai, játékai -, melyeken a látogatók térkép segítségével haladhatnak végig. A még hatékonyabb egymásra találás érdekében létrehozott új program keretében a látogatók a kapott térkép alapján tudnak haladni a résztvevő vállalatok aktivitásain, játékain. A Túraállomások idén elsősorban a mérnöki és IT szakterületek képviselőit célozzák meg.

A rendkívüli népszerűségnek köszönhetően bővül a HVG Állásbörze Különszám: az idén a megszokott 16 oldal helyett már 20 oldalas lesz. Ennek köszönhetően jóval több szakmai cikk megjelenésére lesz lehetőség, melynek segítségével az látogatók még hatékonyabban tudnak felkészülni a rendezvényre.

Hosszú távú stratégiai együttműködésre került sor a Formula Student Hungary verseny szervezőjével, az X-Meditor Kft.-vel. Az FSH a felsőoktatási hallgatók autóversenye, amely jelentős szakmai esemény a mérnöki, IT és autóipari szektorokban egyaránt. Szintén együttműködés keretein belül kerül kiállításra a Masat-1 magyar műhold. A BME hallgatók és doktoranduszok által fejlesztett műhold immár több mint fél éve kiválóan működik. A projekt célja, hogy a résztvevő fiatalok a felsőoktatásban kapott elméleti ismeretek mellett magas színvonalú szakmai tapasztalatot és referenciát is szerezzenek, mely az álláskeresésüket is nagyban támogatja majd.

Az együttműködések célja, hogy a munkaadók még hatékonyabban érhessék el a mérnököket és a műszaki érdeklődésű fiatalokat, hiszen a rendezvény célközönségét főként ez a csoport alkotja.

Legyen Ön is a rendezvény kiállítója, Ott találkozunk!
A börze honlapján tájékozódhat a lehetőségekről, megjelenési módokról: http://www.hvgallasborze.hu/hu/kiallitoknak

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen