HVG Állásbörze – készülj fel és hozd ki magadból a maximumot!

szerző: Jobline
2012 augusztus 20.

11. alkalommal kerül megrendezésre a HVG Állásbörze, az őszi toborzási szezon nyitórendezvényeként 2012. szeptember 26-27-én a SYMA Rendezvényközpontban. A börzén a több mint 4000 állásajánlaton kívül számos hasznos szakmai programmal és előadásokkal várunk annak érdekében, hogy rátalálj az igazán hozzád illő állásra!

Karrierépítés könnyedén

A HVG Állásbörzén való részvétel az egyik leghatékonyabb álláskeresési módszer, hiszen több mint 120 kiállító és képzési intézmény kínálata közül válogathatsz. Ezen felül a rendezvény ideje alatt a tudatos karrierépítés és sikeres álláskeresés szempontjából nélkülözhetetlen tanácsokat is kaphatsz szakmai előadóinktól. Készülj fel a börze honlapjának segítségével, hogy a legjobb formádat tudd hozni a rendezvényen.

Forrás: Jobline

Regisztrálj most, légy Te a legfelkészültebb!

Milyen a tökéletes önéletrajz? Hogyan lehetsz sikeres egy bértárgyaláson? Miért fontos a személyes márkád kialakítása? Tudd meg a választ még az állásbörze előtt: a HVG Állásbörze honlapján a korábbi rendezvények előadásait video formában tekintheted meg, valamint számos hasznos álláskeresői cikket is olvashatsz. Emellett már a rendezvény előtt megnézheted, hogy kik lesznek a kiállítók, és a cégbemutatkozóik, állásajánlataik alapján összeállíthatod személyes listádat annak megfelelően, hogy kiket szeretnél elsősorban megkeresni a börzén.

Tanácsadások személyre szólóan – limitált helyek!

Annak érdekében, hogy személyre szabott karrier, CV vagy grafológiai tanácsadáson, valamint magyar és angol nyelvű próbainterjún vehess részt, mindenképpen szükséges, hogy az általad választott egyéni tanácsadásra előzetesen online jelentkezz!

Ha hatékonyan szeretnél  állást keresni és magas szintű szakmai programokon részt venni, gyere el a HVG Állásbörzére! Ott találkozunk!

Regisztrálj a honlapon, jelentkezz a programokra, tudj meg még többet a rendezvényről: www.hvgallasborze.hu/latogatoknak

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen