HVG Állásbörze – tudatos karrierépítés és hatékony álláskeresés

szerző: Jobline
2012 augusztus 20.

11. alkalommal kerül megrendezésre a HVG Állásbörze, az őszi toborzási szezon nyitórendezvényeként 2012.szeptember 26-27-én a SYMA Rendezvényközpontban. A tavasszal jubilált rendezvény sokszínű programkínálattal és számos újdonsággal várja látogatóit, amelyek mind a sikeres álláskeresést támogatják.

Ősszel nem csak az iskola kezdődik

A nyári pihenés végeztével számos hallgató  kezdi meg, vagy folytatja tanulmányait valamely felsőoktatási intézményben. A tanévkezdés mellett az álláskeresői piac is mozgásba lendül, és kezdetét veszi az állásbörze szezon. Állást keresel, vagy szakmai gyakorlatot kell teljesítened? Neked is ott a helyed a HVG Állásbörzén, ahol több mint 120 kiállító több mint 4000 állása közül válogathatsz!

Forrás: Jobline

Álláskeresés? Így egyszerűbb!

A HVG Állásbörze Magyarország leglátogatottabb állásvására, ahol mérnöki, informatikai, gazdasági és nyelvtudást igénylő állások közül válogathatsz. Emellett pedig személyre szabott karrier, CV és grafológiai tanácsadást is igénybe vehetsz, illetve részt vehetsz magyar és angol nyelvű próbainterjún is, amelyek segítséget nyújthatnak az álláskeresésben. Jelentkezz most! Emellett a honlapon található, korábbi állásbörzék előadásainak anyagával és szakmai cikkeivel is felturbózhatod álláskeresési technikádat, hogy a legjobb formádat hozhasd a rendezvényen. 

Ha hatékonyan szeretnél állást keresni és magas szintű szakmai programokon részt venni, gyere el a HVG Állásbörzére! Ott találkozunk!

Regisztrálj a honlapon, jelentkezz a programokra, tudj meg még többet a rendezvényről: www.hvgallasborze.hu/latogatoknak

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen