HVG Állásbörze – karrierépítés egyedülálló programokkal

szerző: Jobline
2012 szeptember 02.

Szeptember 26-27-én kerül megrendezésre a 11. HVG Állásbörze, ahol a több mint 120 kiállító több ezer állás- és képzéskínálata mellett számos szakmai és karriert támogató előadáson is részt vehetsz. Ezeken kívül az álláskeresés forgatagában színes programokkal is találkozhatsz!

Az állásbörze legfrissebb számadatai – légy képben!

A cégek 68 százaléka kínál mérnöki, 66 százalékuk informatikai, 67 százalék gazdasági, 47 százalékuk elsősorban nyelvtudást igénylő, valamint 45 százalék egyéb területeken több mint 4000 álláslehetőséget. Ez alapján Te is láthatod, hogy a HVG Állásbörzén részt vevő vállalatok valóban számos területről várják potenciális munkavállalóik jelentkezését! Légy köztük Te is!

Annak érdekében, hogy minél felkészültebben érkezhess a rendezvényre, a börze honlapján szakmai cikkeket és korábbi rendezvények előadásairól készült videókat is megnézhetsz, emellett a 38. heti HVG-hez a HVG Állásbörze Különszámot is kézhez kapod, amelyben a kiállító vállalatok is bemutatkoznak. Állíts össze egy listát azokból, akiknél el tudnád képzelni a jövődet, és keresd fel őket a helyszínen.

Színkódok a HVG Állásbörzén - hogy könnyebben tájékozódj
Színkódok a HVG Állásbörzén - hogy könnyebben tájékozódj
Forrás: Jobline

Üdítő színfoltok a börzén – kell egy kis lazítás is!

• Női Karrier Sarok: Létezik-e tipikusan női karrier? Lehetséges-e az önmegvalósítás családanyaként és dolgozó nőként egyszerre? Ezek a kérdések minden 21. századi munkavállaló nőt érintenek, éppen ezért hozzuk létre a Női KarrierSarkot, amelyet az őszi HVG Állásbörze egyik újdonságaként ismerhetsz meg.
• ÖkoPont: Különleges programokat találhatsz itt, amelyek mind a környezettudatosság jegyében születtek. Lesz például Ökokvíz álláskeresőknek, számítógépes egér- szépségverseny, és egy valódi elektromos autót is megvizsgálhatsz közelebbről!

Ajánld a börzét ismerőseidnek, barátaidnak – nyerj laptopot!

Ha regisztrációdat követően minimum 3 ismerősödnek ajánlod a rendezvényt az állásbörze honlapján keresztül, bejelentkezett felhasználóként, az értékes nyeremények mellett Tied lehet a fődíj is, amely egy Samsung Notebook Series 7! Az ajánlásokat a börze honlapján keresztül teheted meg.

Ha hatékonyan szeretnél állást keresni és magas szintű szakmai programokon részt venni, gyere el a HVG Állásbörzére! Ott találkozunk!

Regisztrálj a honlapon, jelentkezz a programokra, tudj meg még többet a rendezvényről: www.hvgallasborze.hu

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen