A Képzési Fórum előadásai Neked szólnak a HVG Állásbörzén

szerző: Jobline
2012 augusztus 15.

Tanulsz éppen? Vagy tanulnál? Kezdd el karriered tudatos építését már most! Gyere el a HVG Állásbörzére, amely 11. alkalommal kerül megrendezésre 2012. szeptember 26-27-én a SYMA Rendezvényközpontban. A rendezvény diákmunka és szakmai gyakorlati lehetőségeivel, különböző képzésekkel kapcsolatos előadásaival és személyre szóló tanácsadásával Neked szól!

Képzési Fórum – mindent a hallgatói életről

Mennyit ér majd a diplomád? Hogyan lehetsz versenyképes már a diákévek alatt? Hogyan tudod a Diákhitelt a legjobban felhasználni? Milyen diákmunka lehetőségek vannak? Ezek a kérdések biztosan megfordultak már a Te fejedben is, most itt az alkalom, hogy megtaláld a válaszokat! A HVG Állásbörze Képzési Fórumát úgy állították össze a szervezők, hogy azok hasznos és hatékony információkkal gazdagítsák a rendezvény még oktatásban résztvevő látogatóit. Ezért részt vehetsz olyan előadáson is, amely például a nyelvvizsgán való szótárhasználathoz ad tanácsokat, vagy azzal kapcsolatban, hogy melyek a felsőoktatás jelen- és jövőbeni legfontosabb változásai.

Forrás: jobline.hu

Egyéni karrier tanácsadás – tervezz előre tudatosan!

A HVG Állásbörzén nem csupán érdekes előadásokkal és állásajánlatokkal találkozhatsz, hanem személyre szabott karrier, CV és grafológiai tanácsadást is igénybe vehetsz, illetve részt vehetsz magyar és angol nyelvű próbainterjún is, amelyek segítséget nyújthatnak az álláskeresésben – akár már a tanuló éveid alatt is!
Regisztrálj az állásbörzére, gyűjtsd a pontokat az állásbörze honlapján keresztül, hogy jelentkezhess az ingyenes egyéni tanácsadásokra!
Gyere el, Ott találkozunk!
www.hvgallasborze.hu

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen