Még több szakmai program a HVG Állásbörzén mérnök és IT szakembereknek

szerző: Jobline
2012 augusztus 05.

A 11. HVG Állásbörze 2012. szeptember 26-27-én kerül megrendezésre a SYMA Rendezvényközpontban. A börze Szakmai Fóruma idén is hasznos és egyedülálló tematikus előadásaival várja a látogatókat. Idén a legtöbb szakmai előadás a műszaki témaköröket érinti majd.

Előadások műszaki érdeklődésű látogatók számára

A HVG Állásbörzén több mint 120 kiállító 5 000-nél is több állás- és képzésajánlatával találkozhatsz. Ám az állásvásár Szakmai Fórumán, számos előadáson is részt vehetsz, amelyek segítségével, sokkal hatékonyabbá teheted álláskeresési módszereidet, így még több eséllyel megtalálhatod a számodra legideálisabb munkahelyet. Ezek mellett találhatsz kifejezetten mérnököknek, IT szakembereknek szóló szakmai előadásokat is. Íme, egy kis ízelítő ezekből:

Az Audi szerint „A jövő Győrben épül!”

Biztosan hallottál már az Audi motorgyárról. Ám azt tudod-e, hogy pontosan mivel is foglalkozik a majdnem 20 éve jelen lévő vállalatóriás, az Audi Hungaria Motor Kft.? „Kísérleti Motorgyártó Központ - Híd a Fejlesztés, a Gyártástervezés és a Termelés között” című előadásukból értékes és érdekes szakmai információkhoz juthatsz, és azt is megtudhatod, milyen karrierlehetőségek érhetőek el náluk.

Mi a legfontosabb HR kérdés?  - Tudd meg a Liferay előadásából!

A Liferay nyílt forráskódú portálrendszerek és azokkal kapcsolatos szoftverek vezető fejlesztője. Terméktámogatási mérnök, oktató és konzultáns munkakörökbe jelenleg is keresik azokat az embereket, akikkel szívesen dolgoznának együtt. Előadásukat „Liferay: a nyílt forráskódú munkahely” címmel tartják meg, amelyben a vállalat bemutatása mellett válaszokat keresnek a legfontosabb HR kérdésre: Mi motiválja az embereket?

Forrás: jobline.hu

Szakmai Túraállomások – középpontban a mérnöki és IT szektor képviselői

A HVG Állásbörze szervezői most ősszel először vezetik be az ún. Szakmai Túraállomásokat, vagyis a vállalatok különféle aktivitásait, játékait, melyeken egy térkép segítségével haladhatnak végig az érdeklődők. Az új program segítségével még könnyebben kapcsolatot teremthetsz a résztvevő cégekkel! Találkozhatsz például az IT Services Hungary-val, Magyarország legnagyobb informatikai szolgáltatójával, akik a vállalat mindennapi munkájához kapcsolódó teszttel várnak. A Kürt Zrt. izgalmas, kódfejtéshez kapcsolódó játékra invitál minden érdeklődőt, aki C++ és/vagy Java programozásban jártas, látogasd meg őket is a rendezvényen!

Ha az álláskeresés mellett szakmai sikereidet támogató előadásokon és programokon is szívesen részt vennél, a HVG Állásbörze pont neked szól, gyere el! Ott találkozunk!
Regisztrálj a honlapon, jelentkezz a programokra, tudj meg még többet a rendezvényről: www.hvgallasborze.hu/latogatoknak

 

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen