A cégek 67 százaléka gazdasági jellegű állásokat kínál a HVG Állásbörzén

szerző: Jobline
2012 szeptember 09.

Állást keresel, vagy munkahelyet váltanál? Több mint 120 kiállító 4000-nél is több állásajánlatával, egyedülálló helyszíni programokkal és előadásokkal vár Téged is idén a HVG Állásbörze 2012. szeptember 26-27-én a SYMA Rendezvényközpontban!

Az állásvásár kiállítói között számos olyan céget találsz, akik kifejezetten gazdasági végzettségű munkaerőt keresnek. Gyere el, nézz körül!

Karrier Fórum – egyedülálló előadások

A Karrier Fórum előadásaiból álláskereséssel és munkavállalással kapcsolatos értékes és érdekes információkhoz juthatsz, amelyek segítségével még hatékonyabbá teheted magad karriered építése terén. „Keresni jól is lehet!” c. előadásból megtudhatod, hogyan érdemes tárgyalnod potenciális munkaadóddal a jövedelemről. 

Forrás: Jobline

Hallottál már a legmodernebb álláskeresési módszerekről? A „XXI.századi álláskeresési technikák” elnevezésű előadás alapján elsajátíthatod a self-branding technikáit, valamint megtudhatod, hogyan használd okosan a Social Media eszközöket és garantáltan Te leszel a HR-esek kedvenc „prédája”! Ezeken kívül számos előadáson vehetsz részt, amelyek segíthetnek, hogy mihamarabb rátalálj a számodra legideálisabb munkahelyre!

Egy kis ízelítő gazdasági jellegű állást kínáló cégekből…

• Danone Kft.: „Vállalatcsoportunk üzleti filozófiájának középpontjában az egészség áll. Olyan termékeket ajánlunk fogyasztóinknak, amelyek megfelelnek a biztonságos és egészséges élelmiszerek, valamint az egészséges életmód iránti növekvő elvárásoknak. Angolul beszélő frissdiplomások jelentkezését várjuk!”
• Budapest Bank: „Bankunk 25 évvel ezelőtt, az ország egyik legelső kereskedelmi bankjaként jött létre. 101 fiókkal rendelkezünk és közel 3 000 kolléga dolgozik nálunk országszerte.”
• Process Solutions: „Az európai régió dinamikusan fejlődő, független számviteli szolgáltatójaként működünk. Saját és partnerhálózati irodáink Európa több mint 20 országában nyújtanak professzionális szolgáltatásokat multinacionális ügyfeleinknek.”

Ha hatékonyan szeretnél állást keresni és magas szintű szakmai programokon részt venni, gyere el a HVG Állásbörzére! Ott találkozunk!
Regisztrálj a honlapon, jelentkezz a programokra, tudj meg még többet a rendezvényről: www.hvgallasborze.hu

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen