Építsd a karriered és nyerj a HVG Állásbörzén

szerző: Jobline
2012 szeptember 03.

2012.szeptember 26-27-én kerül megrendezésre a 11. HVG Állásbörze a SYMA Rendezvényközpontban.

Több mint 120 kiállító több ezer állásajánlata mellett karrierépítésedet is támogató előadásokon vehetsz részt, sőt, ha ajánlod a börzét ismerőseidnek– értékes ajándékokat nyerhetsz!

Karrier Fórum – ha minden fontosat tudni akarsz a munka világáról!

Versenyképes fizetés? Rugalmas munkaidő? Gyere el a „Szótár kell az álláshirdetésekhez?!” című előadásra és tudd meg, mit jelentenek ezek az elsőre semmitmondó kifejezések! Tudod-e azt, hogy mi alapján választanak új munkaerőt a cégek? Hogyan lehetsz a „kedvencük”? Hallgasd meg a „Kulisszatitkok a kiválasztásban” című bemutatót, és tudd meg, mi alapján döntenek a HR-esek! Gondolkoztál már azon, hogy külföldön is bizonyítanád rátermettségedet, csak nem tudod, hogyan kezdj hozzá? A „Mielőtt külföldi munkát vállalnánk” elnevezésű előadásból kiderítheted a legfontosabb tudnivalókat!

Forrás: Jobline

A Karrier Fórumon 14 előadása között a legaktuálisabb témaköröket találhatod az álláskereséssel és munkavállalással kapcsolatban. Ezek segítségével nem csupán tájékozott lehetsz a legfontosabb kérdésekben, ám karrierépítésed hatékonyságát is növelheted.

Ajánld a börzét és vidd el az értékes fődíjat!

Az első 100 ember között, akiknek ajánlása alapján a legtöbben regisztráltak a 2012 őszi HVG Állásbörzére, kisorsolunk egy Samsung Notebook Series 7 laptopot, valamint további fantasztikus nyereményeket! Az ajánlásokat az állásbörze honlapján küldheted el.
Az ajánlások határideje: 2012. október 14.
Ha hatékonyan szeretnél állást keresni és magas szintű szakmai programokon részt venni, gyere el a HVG Állásbörzére! Ott találkozunk!

Regisztrálj a honlapon, jelentkezz a tanácsadásokra, tudj meg még többet a rendezvényről: www.hvgallasborze.hu

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen