HR-esek szakmai csúcstalálkozója

szerző: Jobline
2012 szeptember 17.

November 13. és 15. között ismét Magyarországon rendezik meg Europa talán legszínvonalasabb, HR vezetőknek és szakértőknek szóló nemzetközi konferenciáját, a 8. Pan Európai Human Erőforrás Kongresszust.

A tavalyi évhez hasonlóan a szervező cég, a Stamford Global idén is több mint 300 felső szintű HR vezetőt vár a világ, de elsősorban Európa több mint húsz országából.

A kongresszus jelentőségét jelzi, hogy kizárólag erre a rendezvényre érkezik Budapestre az Emberi Erőforrás Management egyik legelismertebb képviselője, Dave Ulrich professzo,r akit tavaly már hatodjára választottak meg HR szakma legbefolyásosabb egyéniségének. Továbbá az idén a világ elsőszámú leadership guruja, Marshall Goldsmith professzor is előadást tart, aki jelenleg a 7. helyet foglalja el a legjelentősebb üzleti gondolkozókat számon tartó Thinkers50 listán.

A két amerikai professzor mellett nemzetközi multicégek (Coca-Cola, Volvo, Statoil, Neste, Panasonic, BAT, Merck Group) HR vezetői fogják megosztani a résztvevőkkel a HR szakma legaktuálisabb kérdéseit, és az arra adható lehetséges válaszokat és megoldásokat érdekes esettanulmányok, peer-learning workgroupok keretén belül.

Vegyen részt Ön is ezen a felejthetetlen, nagyszabasú csúcstalalkozón, amelyhez hasonlót még nem látott a szakma Magyarországon.

Az érdeklődők ízelítőt kaphatnak Marshall előadásából a szeptember 27-én szervezett webináron, amire a http://stamfordglobal.com/htmls/creating_a_new_identity.html oldalon lehet jelentkezni.

hr
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen