A HVG Állásbörze kiállítóinak közel 70 százaléka mérnök és IT szakembereket keres

szerző: Jobline
2012 szeptember 10.

Széleskörű álláskínálat a legnevesebb mérnöki és informatikai cégektől? Előadások a legújabb műszaki és IT innovációkkal kapcsolatban? Ezeket mind megtalálhatod a 11. alkalommal megrendezésre kerülő HVG Állásbörzén, amely 2012. szeptember 26-27-én lesz a SYMA Rendezvényközpontban.

• EPCOS Kft.: „A szombathelyi vállalat  által gyártott elektronikai alkatrészek megtalálhatóak szinte minden elektromos készülékben, mivel kifogástalan működésükhöz nélkülözhetetlenek. Az EPCOS, a TDK-EPC Corporation leányvállalataként e kulcsfontosságú termékek egyik vezető gyártója a világon.”

• TRIGO Imagement: „Vezető minőségügyi szolgáltatóként cégünk 22 országban van jelen, 2750 alkalmazottal és 4500 ügyféllel. A vállalatcsoport Közép-Kelet-Európában Minőségügyi szolgáltatások, precíziós méréstechnika szolgáltatások, műszaki szolgáltatások, minőségügyi tréningek területén tevékenykedik.”

• evosoft Hungary Kft.: „Közel 30 új kollégát keresünk Magyarország vezető szoftverházához! Beszélsz angolul és/vagy németül? Otthon vagy a C++, C# vagy a tesztelés világában? Ha szívesen dolgoznál a Siemens leányvállalatánál, keresd ajánlatainkat a börzén!”

Forrás: Jobline

Nekik sikerült!

Az állásbörzén számos műszaki és IT érdeklődésű látogató sikeresen megtalálta a számára legideálisabb munkahelyet. Olvasd el személyes sikertörténetüket! Íme, néhány példa:
• Dániel (Infineon):  „Ennél alkalmasabb munkakört el sem tudok képzelni”
• János (Bosch csoport):  "Már a börzén látszott, hogy egy minden tekintetben professzionális céggel állok szemben."
• Dávid (IT Services Hungary):  „Ez volt életem első próbálkozása állásbörzén.” 

Tudj meg még többet a rendezvényről! Az állásbörzén a részvétel ingyenes, ám regisztrációhoz kötött.

Gyere el! Ott találkozunk!
www.hvgallasborze.hu

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen