HVG Állásbörze – online is!

szerző: Jobline
2012 szeptember 28.

Nem tudtál eljönni a múlt heti HVG Állásbörzére? Ott voltál, de még szívesen böngésznél a kiállítók ajánlatai között? Mindennek semmi akadálya nincs, az álláskeresésnek nincsenek fizikai korlátai! A HVG Állásbörzén virtuálisan is részt vehetsz a börze online felületén keresztül 2012. szeptember 28.- október 14. között.

Mit találhatsz az online standokon?

Annak érdekében, hogy az álláskeresés ne csupán a helyszínen, ám online formában is hatékony lehessen, az állásbörze online felületén a cégek összes állásajánlatán kívül cégismertetőt is olvashatsz és elmondhatod véleményedet is a vállalatok által indított szavazásokon.

Forrás: Jobline

Kérdésed van a munkához kapcsolódóan? Vedd fel a kapcsolatot a cégek munkatársaival, a standjukon található elérhetőségek egyikén és tájékozódj mindenről, ami segít jobban megismerni potenciális jövőbeli munkahelyedet!

Ezeken kívül különböző videókat és képeket is találhatsz annak érdekében, hogy minél jobban megismerhesd a számodra szimpatikus, releváns vállalatokat! 

Milyen pozíciókba keresnek jelentkezőket a cégek?

A vállalatok 79 százaléka kínál pályakezdő ajánlatokat, 81 százalékuk tapasztalatot igénylő állásokat, 45 százaléknál vezetői karrier lehetőségek is vannak, 66 százalék pedig senior szakembereknek szóló pozíciókat is kínál. Ezek mellett a cégek 48 százalékánál találnak a végzés előtt álló diákok szakmai gyakorlati, 21 százalékánál pedig diákmunka lehetőségeket, valamint 26 százalékuk még diplomamunka-írási lehetőséget is biztosít. 

Személyesen vettél részt a HVG Állásbörzén? Még nem ismered a rendezvényt, de állást keresnél? Látogasd meg a börze honlapját és térképezd fel az online standokat! 

Jelentkezz! Itt és most.

www.hvgallasborze.hu

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen