Megérkezett a 100. gyakornok az Audihoz

szerző: Jobline
2012 október 11.

Idén az évben már a századik gyakornok folytatja új munkatársként pályafutását az Audinál Győrben.

Papp Zoltán az Óbudai Egyetem gépészmérnöki szakán szerzett diplomát és a vállalat motorgyártás területének minőségbiztosításán, analízismérnökként helyezkedett el. Évente mintegy 300 gyakornok gazdagítja tudását gyakorlati tapasztalatokkal az Audi Hungaria különböző területein.

Forrás: Audi

„Örülök, hogy immár a 100. gyakornokot üdvözölhetjük Audis munkatársként a vállalatunknál. Ez utánpótlás programunk sikerének bizonyítéka” – mondta Rozman Richárd, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója. „A tehetséges végzős egyetemi és főiskolai hallgatóknak gyakorlatukat követően munkaszerződést és fejlődési lehetőséget kínálunk vonzó keretfeltételekkel.”

A vállalat 2011-ben indította új gyakornoki programját, ahol gyakornokok megismerhetik egy nagy, komplex autóipari vállalat működését. Ezenkívül a tehetséges hallgatók nyelvtanfolyamon is részt vehetnek és külföldi munkavégzésre is nyílik lehetőségük.

Különösen keresettek a cégnél a műszaki, gazdasági és informatika szakos nappali tagozatos hallgatók, pályázni német nyelvismerettel és legalább négy lezárt szemeszterrel lehet. 2011-ben összesen 358 hallgató töltötte gyakorlati idejét vagy írta szakdolgozatát a vállalatnál.

A vállalatot pályakezdők és tapasztalt munkavállalók ebben az évben immáron negyedszer választották Magyarország „Legvonzóbb Munkáltatójának“.

Audi  •  gyakornok
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen