Kik szemetelnek a legtöbbet a munkahelyen?

szerző: Jobline
2012 október 25.

A nők sokkal nagyobb koszt képesek maguk körül csinálni a munkahelyeken, mint a férfiak – ez derül ki brit Recruitment Revolution felméréséből, amelyben a munkahelyek tisztaságáról kérdeztek 3 000 dolgozót a themostwanted.blog.hu szerint.

A felmérés szerint az egészségügyben és a médiában dolgozók a legrosszabbak, és a jogászok azok, akik leginkább rendet tartanak maguk körül. Miközben a többség vígan szemetel, morog is mások szemetelése miatt - írja a themostwanted.blog.hu.

Forrás: Stiller Ákos

Tíz megkérdezett közül ugyanis csak egy véli úgy, hogy a munkahelyi környezete tiszta és rendezett. A rendes jogászoknál azonban ez az arány 77 százalék. Minden második megkérdezett úgy gondolja, hogy a rendetlen, koszos környezet negatívan hat a teljesítményre – de eközben lazán hátrahagyja a kiürült üdítős dobozt.

80 százalék hajlandó lenne maga után takarítani – főleg, ha a főnöke is ezt tenné.

És hogy melyek egy iroda legkoszosabb pontjai? Természetesen a konyha. Azután a fénymásoló környéke – ott sokan járnak, lehet a kollégákra mutogatni, ha gyűlik a szeméthegy. És végül, de nem utolsó sorban a főnök asztala.

munkahely  •  konyha  •  szemét
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen