Az év legrosszabb dolgozói

szerző: Jobline
2012 november 25.

A businessinsider.com összegyűjtötte az év legbizarrabb eseteit, amik alapján összeszedte egy listában, kik is az év legrosszabb dolgozói.

Szexbotrányba keveredett ügynökök

Barack Obama kolumbiai látogatása idején az elnök biztonságáról gondoskodó Titkosszolgálat (Secret Service) felfüggesztette állásából tizenegy ügynökét, akik előkészítették az elnök útját. Emellett az őket segítő öt katona ellen is vizsgálat indult. Az ügynökség mellőzte az indoklást, de sajtóhírek szerint a botrány amiatt robbant ki, hogy az ügynökök prostituáltakat vittek fel a szállodai szobájukba, és ittasak voltak.

Salátát taposó gyorséttermi dolgozó

A Burger King egyik alkalmazottja a 4chan fórumára töltötte fel a fotót ,melyen a konyhán előkészített ételeket tapossa cipővel, majd azt a magyarázatot csatolta: „Ezt a salátát eszed a Burger Kingben”.

Lopó TSA-ügynökök

A TSA, azaz a Transportation Security Administration a Nemzetbiztonság azon alszervezete, amely a nagyobb tömegközlekedési állomások (repülőterek, vonatállomások) biztonságát felügyeli. Az ABC News tesztelte, tényleg lopnak-e az ügynökök, ezért tíz iPadet helyezett el különböző helyszíneken, és arra voltak kíváncsiak, hogy hány dolgozó adja le azokat a talált tárgyak osztályán, valamint hányan tartják meg. Az egyik ügynök lebukott, aki a feleségére kente a lopást, de később bebizonyosodott, hogy a TSA alkalmazottja követte el a lopást.

Ajtó elé vizelő pizzafutár

Ahogy arról a Jobline Magazin is beszámolt, egy pizzafutár odavizelt az ügyfél ajtaja elé, mert nem kapott borravalót.

Utasát verő buszsofőr

Egy 59 éves buszsofőr vitába keveredett egy utasával, egy 25 éves nővel. A konfliktus elfajult, a vége az lett, hogy a férfi ököllel ütötte a nő arcát, majd ledobta a buszről. Az esetet az egyik utas videóra vette, ami vírusként terjedt el a neten.

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen