Sikersztori: az első benyomás mindent visz

szerző: Jobline
2013 február 20.

Miloszavlyev Györgyi azért látogatott el a tavaly őszi HVG Állásbörzére, mert úgy gondolta, hogy a személyes álláskeresés a leghatékonyabb módja az ideális munkahely megtalálásának. Így ismerkedett meg a Cognizant Technology Solutions Hungary Kft.-t képviselő kollégával a helyszínen, és hamarosan meg is kezdte munkáját a vállalatnál.

Összességében milyennek találtad a HVG Állásbörzét?
Számomra nagyon hasznos volt a rendezvény. Sikerült előadásokon, valamint karrier- és stílus tanácsadáson is részt vennem, ezek új távlatokat nyitottak előttem és megerősítették az önbizalmamat is, ami már kissé meg volt tépázva 8 hónap hiábavaló állásvadászat után. Ahogyan az én példám is mutatja, nagyon fontos a személyes találkozás, és az első benyomás. Korábban nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan munkát fogok találni az állásbörze segítségével.

Milyen munkakörre vettek fel? Miért érdekel ez a munkakör?
IT Service Desk Team Leader. Azért érdekel ez a munkakör, mert szeretek emberekkel és projektekkel foglalkozni, új dolgokat bevezetni, meglévő folyamatokat jobbá tenni. Ebben a pozícióban pontosan erre van lehetőségem, emellett fejlődhetek, és belátható időn belül feljebb léphetek a ranglétrán.

A teljes sikersztorit olvassa el a HVG Állásbörze oldalán.

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen