Magyarországon is toboroz a Disneyland

szerző: Jobline
2013 március 05.

Rendhagyó munkaerőtoborzással érkezik a Disneyland Paris Budapestre.

A párizsi Disneyland európai munkaerőtoborzó road show-ja London, Brüsszel és Berlin után Magyarországra érkezik, ahol a jelentkezők egy rendhagyó álláskeresésen vehetnek részt. Az eseményen több tucat olyan munkakereső méri össze a tudását, akik komoly nyelvismerettel rendelkeznek.

A jelentkezők Budapest közepén, a Hősök terén találkoznak, és át kell élniük két híres Disney hős, Bernard valamint Bianca szerepét. A legjobb detektívekhez méltóan, találós kérdések segítségével kell kinyomozniuk, hol lesz az állásinterjú helyszíne, ahol találkoznak majd a Disneyland Paris humánerőforrást kereső profi szakembereivel. 

A párizsi Disneyland
A párizsi Disneyland
Forrás: Flickr (Creative Commons)

„Ez a különleges toborzás lehetővé teszi, hogy megosszuk az összes európai jelentkezővel a Disneyland Paris egyedi vállalati kultúráját és annak értékeit.  Ez egy lehetöség arra is, hogy az állásinterjú idejére, egy majdnem baráti kapcsolatot teremtsünk az érdeklődőkkel, a sablonok mellőzésével” - vallja Jean Noel Thiollier, HR igazgató.

Minden egyes találós kérdés egy budapesti belvárosi helyszínre vonatkozik majd, amelyik valamilyen kapcsolatban áll a Disneyland Paris világával. A meglelt pontokon újabb rejtély vár megfejtőkre. A jelentkezők minden egyes kérdés helyes megválaszolásával közelebb kerülnek az állásinterjú helyszínéhez. Kreativitás, játék és a Disneyland Paris világ szeretete kell ahhoz, hogy az álláskeresők „révbe érjenek”.

Az állásinterjú helyszínén a Disneyland Paris humán menedzserei személyes megbeszéléseket folytatnak, hogy felmérjék, kikből lehet alkalmas munkavállaló.

Az intézmény a múlt évben ünnepelte 20. születésnapját és a vezetésnek eltökélt szándéka, hogy az immár „felnőtt korba lépett” Disneyland Paris folyamatosan megújuljon, többi között munkavállalói kiemelkedő elkötelezettségével és tudásával.

Az érdeklődők az alábbi két oldalon jelentkezhetnek a március 11-i és 12-i toborzásra:

http://bit.ly/WVx86N 

http://bit.ly/130U5Ms

toborzás  •  munkaerő  •  Budapest  •  Disneyland
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen