Budapestre jön a Man at Work

szerző: Jobline
2013 március 11.

Új, fővárosi szakmai centrumot létesít a Man at Work Kft. A 15 éve alakult cég a Dunántúlon közel kétezer munkavállalót foglalkoztatat. A Man at Work csoportszinten majd 7 milliárd forintos árbevételt ért 2012-ben.

„Az új szakmai centrum a vidéki piacokon szerzett másfél évtizedes üzleti tapasztalatainkat hozza elérhető közelségbe a budapesti központtal működő vállalatok számára. Látjuk, hogy a közvetítési területen ma már kevésbé hatásosak a korábban jól bevált hirdetéses toborzási módszerek; az emberek már nem csábulnak el az álláshirdetések hangzatos, ugyanakkor unalmasan elcsépelt ígéreteitől. Már nem vonzó egy álláslehetőség, ha a fizetés ”versenyképes” és „széleskörűek a béren kívüli juttatások”, vagy ha a partnercég háttere „multinacionális” – mondta el Ottó Csaba, a Man at Work Kft. ügyvezető igazgatója, a Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének elnöke.

A Man at Work az elmúlt 15 évben húszezer munkaviszonyt kötött.

„A munkaerő-kölcsönzés a válság óta sokkal árérzékenyebb lett. A rentábilis üzemméret jelentős növekedése a harmadik oka, hogy új földrajzi területen is vállalkozunk. A stratégiailag szükségszerű terjeszkedést alapos elemzés és felkészülés előzte meg. A Man at Work Kft. partnerköre a személyzeti tanácsadási piac igényes, komplex HR megoldásokat igénylő, innovációra fogékony cégeiből kerül ki, a budapesti iroda megnyitásával jelentős bővülés várható ebben a szegmensben” – tette hozzá az ügyvezető.

munka  •  Budapest  •  Man at Work
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen