Így lesz felvétel a pécsi IT Servicesnál

szerző: Jobline
2013 március 14.

Hosszú távú együttműködési megállapodást írtak alá szerdán a Pécsi Tudományegyetem, az IT Services Hungary Kft. (ITSH), valamint a pécsi önkormányzat képviselői az egyetemi oktatás versenyképesebbé tételéről, illetve közös oktatási és kutatási projektek indításáról - írja a pecsma.hu.

Az egyetem speciális informatikai és idegennyelvi képzéseket szervez hallgatói számára olyan tudás megszerzésére, amellyel könnyebben helyezkedhetnek el a régióban egyre meghatározóbb munkáltatóvá váló ITSH-nál - írja a pecsma.hu.

A vállalat szakmai gyakorlati lehetőségeket, valamint gyakornoki álláslehetőségeket kínál, részt vesz az egyetem oktatóinak továbbképzésében és a hallgatói tudományos munkában. Az erről szóló dokumentumot Bódis József, a Pécsi Tudományegyetem rektora, Bőthe Csaba és Jürgen Grunert, az ITSH ügyvezetői, valamint Páva Zsolt, Pécs polgármestere látta el kézjegyével.    

Bőthe Csaba, a ITSH ügyvezetője közölte: munkájuknak köszönhetően a vállalatok informatikai tevékenysége hatékonyabbá válhat. Frissen végzett, fiatal, nyelveket beszélő diplomásokat kell munkájukhoz megkeresniük, akik éreznek e terület iránt is affinitást magukban, ebben Pécsen találtak partnerekre. Az együttműködés biztosítja, hogy az IT Services továbbra is megtalálja a jól képzett munkaerőt az egyetem és a város segítségével. Perspektívát szeretnének adni az itt élő fiataloknak – mondta.
felvétel  •  Pécs  •  IT Services
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen