Toborzási kampányba kezdett az IT Services

szerző: Jobline
2013 március 26.

Több száz új munkahely létrehozását tűzte ki célul az IT Services Hungary. Idén a fiatalok mellett az idősebb, tapasztaltabb generáció szakértőit is keresik. Ennek érdekében már elindult az informatikai cég tavaszi HR kampánya.

A stagnáló gazdasági környezet ellenére továbbra is dinamikusan fejlődő IT Services Hungary csapata ismét bővülés előtt áll. A Budapest mellett Debrecenben, Pécsett és Szegeden jelenleg háromezer kétszáz főt foglalkoztató vállalat a németül és/vagy angolul magas szinten beszélő, informatika iránt nyitott pályakezdő fiatalok mellett idén a tapasztalattal rendelkező, képzett munkaerő toborzására is nagy hangsúlyt fektet.

A cég komoly karrier-lehetőséget, versenyképes fizetéseket és juttatási csomagokat, nyelvtanulási és belső képzési lehetőségeket, valamint kihívásokkal teli, nemzetközi feladatokat ajánlva igyekszik megtalálni Magyarország legtehetségesebb fiatal, valamint a több éves szakmai háttérrel rendelkező szenior munkavállalóit.

Ennek érdekében az IT Services Hungary útjára indította tavaszi HR kampányát, amely online, offline és rendezvény elemeket egyaránt alkalmaz. A megújult arculati elemekkel dolgozó országos kampány a tavaszi hónapok időtartama alatt a jelentősebb magyar weboldalakon álláshirdetésekkel, a karrierkiadványokban toborzó és HR üzenetekkel, az állásbörzéken pedig személyes jelenléttel, prezentációkkal és karrier-tanácsadással igyekszik elérni az álláskeresőket.

hr  •  toborzás  •  IT Services
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen