A Provident a legjobb munkáltatók között

szerző: Jobline
2013 május 13.

Magyarország és a régió hatodik legjobb munkahelye 2012-es címének elnyerése után a nemzetközileg elismert Gallup Intézet idén a világ harminckét legjobb munkáltatója közé is beválasztotta a Provident Pénzügyi Zrt-t. Tóth Andrea, a Provident kommunikációs igazgatója, valamint Kamarás Zsuzsanna, HR vezető voltak a TV2 Mokka című műsorának a vendégei.

A Provident tavaly indult el Magyarország legjobb munkahelyének a díjáért, amit meg is nyertek, majd a Gallup intézet elkötelezettségi felmérért készített a cégnél, ami alapján világszínvonalúan jó eredmények születtek. Az elkötelezettséget egyébként 5-ös skálán mérik, és aki 4,15 fölött van, azok pályázhattak a nemzetközi megmérettetésre. További feltétel volt, hogy legalább 1000 főt foglalkoztasson a vállalat, és a dolgozók legalább 80 százaléka töltse ki a felmérést. A Provident pályázati anyaga egyébként 60 oldalból állt, a zsűri ezt értékelte, és ez alapján kerültek be a világ 32 legjobb munkáltatója közé.

A 32 legjobb munkahely közé egyébként jellemzően egészségügyi szolgáltatók, szállodaláncok, pénzintézetek kerültek be, ahol nem ritkán 200 ezren is dolgoznak - ilyen "társaságba" került be a Provident, ami körülbelül 3500 alkalmazottat foglalkoztat.

A teljes riportot ide kattintva nézheti meg.

Munkahelyet váltana? Iratkozzon fel Álláspostánkra!

Amerika  •  díj  •  Provident  •  legjobb munkáltató
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen