Frissdiplomásokat vár a Lidl

szerző: Jobline
2013 június 04.

2013-ban frissdiplomások előtt nyitja meg kapuit a Lidl, Európa legnagyobb diszkont élelmiszerkereskedelmi hálózatának magyarországi leányvállalata. Vezetői utánpótlás programjába lelkes, ambiciózus fiatalokat keres, akik a 15 hónapos program után a dinamikusan fejlődő élelmiszer-áruházlánc csapatának tagjaiként folyatathatják karrierjüket.

Idén első alkalommal indítja el a Lidl Vezetői Utánpótlás Programját. A program 15 hónapja alatt a résztvevőknek lehetőségük nyílik az értékesítés munkafolyamatainak alapos megismerése után a beszerzéssel vagy gazdasági tevékenységgel foglalkozó osztályok munkájában is részt venni, a program végére pedig szakmailag felkészült vezetőként vehetik át jövőbeli feladataikat az érdeklődési körüknek és profiljuknak megfelelően az értékesítés, logisztika, pénzügy/kontrolling, beszerzés vagy HR területén.

Pályakezdőként munkát keres? Iratkozzon fel Álláspostánkra!

Az átfogó képzést biztosító program keretében az áruházi operatív feladatoktól kezdve a közel 50 000 négyzetméteres logisztikai központok működésén át a stratégiai szemléletű vezetői feladatokig teljes körű képet kapnak a résztvevők a Lidl működéséről. A Lidl Magyarország már a program alatt teljes munkaidős foglalkoztatást és versenyképes jövedelmet biztosít, a cél pedig az, hogy egy hosszú távú, sikeres együttműködés valósuljon meg a leendő munkatárssal.

Forrás: Stiller Ákos

"A Lidl Magyarországnál minden feltételt biztosítunk ahhoz, hogy a program résztvevői karrierjüket egy dinamikusan fejlődő kereskedelmi vállalatnál kezdjék. Számos perspektívát kínálunk dinamikus munkakörülmények között, valamint olyan tevékenységet, amelynek során a mindennapokban újra meg újra az ember áll az előtérben - mind vevőként, mind munkatársként" - mondta Grósz Jenő, a Lidl Magyarország igazgatóságának elnöke.

A ranglétra végigjárása eddig sem volt ismeretlen a Lidlben, hiszen fontosnak tartják, hogy a vezetők tapasztalatot szerezzenek a munkafolyamatok minden állomásán, és rálátással bírjanak az áruházlánc teljes működésére. Nem egy sikeres példa mutatja azt, hogy a céltudatos, kiemelkedő teljesítményt nyújtó kollégák előtt magasabb pozíciók nyíltak meg, ami kölcsönösen előnyös a vállalat és a munkavállaló számára is.

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen