Nekünk akkor jó, ha neked jó

szerző: British Telekom
2017 október 03.

A jó fizetés mellé oldott munkahelyi hangulatot, a rugalmas munkavégzés lehetőségét, nagyfokú önállóság biztosítását is a vezető szempontok között tartják számon a fiatal munkavállalók. A fenti elvárásokat is figyelembe véve a BT (British Telecommunications) lett a legvonzóbb szolgáltatóközpont Magyarországon.

Keress és tanulj

„A BT-nél arra törekszünk, hogy a munkavállalók a jó kereset mellett a tanulás, a folyamatos fejlődés lehetőségét is megkapják. A megbecsülésről tanúskodó fizetésen túl számos béren kívüli juttatás, a rendkívül kedvező dolgozói mobilcsomag segít abban, hogy gondtalanul élhessenek a kollégák, miközben több ezer képzés közül választhatnak – mutat rá Szabó Zoltán, a BT ügyvezetője, aki azt is fontosnak érzi, hogy ezekkel a képzésekkel olyan tudáshoz, üzleti készségekhez juthatnak a munkatársak, amelyeket a piaci környezetben még inkább ki tudnak használni.

Tervezd velünk a jövőt

A cég elkötelezett abban, hogy az ily módon egyre nagyobb hozzáadott értéket előállító kollégákat hosszú távon is megtartsa, ezért olyan lehetőségeket kínál, amely megkönnyíti például a szülési szabadságról történő visszatérést, akár reintegrációs tanácsadást is biztosítva. A megbecsültséget mutatja, hogy mindenki számára magánegészégbiztosító tagságot is fenntart a vállalat, miközben a rugalmas munkavégzés lehetőségét, részmunkaidős foglalkoztatási formákat is felkínál. „Szeretnénk, ha a BT-s kollégák mindig éreznék, hogy számítunk rájuk, és a cégen belül hosszú távú karrierlehetőséget biztosítunk számukra” – hangsúlyozza Szabó Zoltán, ide sorolva a rendszeresen frissülő belső állásajánlat adatbázis népszerűségét, a változatos munkakörök kínálatát is.

Te írod a történeted

A mai kor munkavállalóinak értékrendjében első helyen szerepel az önmegvalósítás, a személyes célok elérése, teljesülése. A BT-nél mód van a munkán kívül is a kiteljesedésre, a kollégák nem csak részt vehetnek, de kezdeményezhetnek saját önkéntes akciókat, részt vállalhatnak a társadalmi felelősségvállalás programokban is, közös sportolásban, színvonalas munkahelyi programokban. „A legjobban teljesítő munkatársaink számára személyre szabott együttműködési tervet dolgozunk ki, így tényleg mindenki előtt nyitva van a lehetőség, hogy fejlődjön, irigylésre méltó karrierutat járjon be nálunk” – mondja el az ügyvezető, aki tisztában van azzal: a szervezet akkor lesz jó formában, ha a munkavállalók is elégedettek és jól érzik magukat.
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen