Építsd velük a jövő Budapestjét! (X)

szerző: Jobline
2019 december 17.

Pályakezdő mérnököket és mérnökhallgató gyakornokokat vár a közép-európai régió ingatlanfejlesztési piac meghatározó szereplője, a Futureal-csoport. Nálunk egy magasan képzett, jó hangulatú, összetartó csapat megbecsült tagjaként vehetsz részt a főváros és a régió más nagyvárosai képének formálásában.

Tudtad, hogy a Corvin Sétány, a Corvin Plaza, a Nokia Skypark, a most épülő Budapest ONE irodaház, valamint az Etele Plaza is hozzánk, vagyis a Futureal-csoporthoz köthető?

Ez nem minden, hiszen a Futureal-csoporthoz tartozik Magyarország vezető lakásfejlesztője, a Cordia, amely számos ismert lakóparkot jegyez, például a Thermal Zuglót és a Sasad Resortot is. A hazai beruházásokon túl Lengyelországban, Romániában és – egy kísérleti projekt keretében Spanyolországban – is vannak folyamatban lévő lakóingatlan-fejlesztéseink, így elmondhatjuk, hogy a Futureal-csoport a közép-európai régió ingatlanpiacának egyik meghatározó szereplője.

Képzeld el, hogy olyan irodaházak, plázák és lakóépületek mellett sétálsz Budapest-szerte, amely a te kezed munkája is. Milyen érzéssel tölt el, ha belegondolsz abba, hogy családok számára építesz otthonokat? Vagy szeretnél inkább részt venni Magyarország első okosplázája, az Etele Plaza építésében? Esetleg nemzetközi szakmai tapasztalatra vágysz? Merj nagyot álmodni és elméleti tudásod mutasd meg a gyakorlatban is! A Futureal-csoportnál te is megtapasztalhatod ezt az érzést és kipróbálhatod, hogyan működik valójában, amit az iskolapadban tanultál.

• Ha az építkezések helyszínén szeretnéd irányítani a munkát, a munkahelyi mérnöki pozíciók egyikére várunk.
• Ha inkább az irodából menedzselnéd a fejlesztéseket, a projektmérnöki állások közül válogathatsz.
• Ha még nem fejezted be az egyetemi tanulmányaid, a gyakornoki munkát ajánljuk a figyelmedbe.

Forrás: Cordia


A mérnöki állások betöltésének feltétele az építő- vagy építészmérnöki végzettség, a gyakornoki pozíciókra pedig a magasépítési vagy szerkezetépítő mérnök szakirányon tanuló olyan hallgatókat várunk, akik legalább heti 25 órát tudnak nálunk dolgozni.

A Futurealnál a hétköznapok is izgalmas és inspiráló környezetben telnek. Cégünk központja a Corvin Sétányon található, amit kifejezetten úgy álmodtunk meg, hogy a helyi lakóközösség elvárásainak és az irodaházak dolgozóinak is teljes mértékben megfeleljen. A Corvin Plaza és a sétány számos lehetőséget biztosít, például munka utáni sportolásra, bevásárlásra, vagy épp kikapcsolódásra az egyik bárban vagy megnézni egy filmet a moziban. Ha szereted a stand up comedyt, értékelni fogod, hogy az irodától alig pár lépés a Dumaszínház.

Jól is jön a Corvin Sétány adta számos szórakozási alternatíva, hiszen az immár 500 főből álló csapatunk rendszeresen mozdul ki közösen egy-egy munkanap végén és ülnek be egy ital vagy vacsora erejéig a sétányon található éttermek valamelyikébe. Az irodánk kialakítása során is figyeltünk arra, hogy dinamikus, emberközpontú, kötetlen légkört és vidám hangulatot árasszon. Éppen ezért számos közösségi tér áll rendelkezésre beszélgetésekre, közös kávézásokra vagy tárgyalásokra.

Ha tehát kipróbálnád magad nálunk projektmérnökként, munkahelyi mérnökként, vagy gyakornokként, az alábbi linken minden részletet megtalálsz az állásokról, gyere, csatlakozz hozzánk!

pályakezdő  •  mérnök  •  Cordia
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen