Stabilitás, innováció – Richter Gedeon Nyrt. (X)

szerző: Jobline
2023 január 26.

A több, mint 120 éves múltra visszatekintő Richter Gedeon Nyrt. a magyar gyógyszeripar meghatározó vállalata, és jelentős szerepet tölt be a nemzetközi piacon is. A Richter név nemcsak innovatív termékeket takar, hanem olyan munkahelyet is, ahol jó és érdemes dolgozni. Vajon mi teszi a Richtert a fiatal tehetségek és a tapasztalt szakemberek számára egyaránt vonzó választássá?

Gyorsan változó gazdasági környezetünkben a munkahelyválasztás lényeges szempontja a kiszámítható karrier. Minden kollégánk abban a biztos tudatban dolgozhat, hogy a Richter szakmai befektetők nélkül, függetlenül működik magyarországi központunk irányítása alatt.

A vonzó munkáltatói márkaértékek ma már a karrierdöntések megkerülhetetlen tényezői. A Richternél ilyen meghatározó érték az innováció, mely lehetővé teszi, hogy a világ számos országában tegyük jobbá az emberek életét. Nálunk a munkád nemcsak fontos és felelősségteljes, hanem változatos és kihívásokban gazdag. A legújabb technológiai megoldásokon dolgozhatsz, modern eszközöket használhatsz, és értékes, nagy szakértelemmel rendelkező embereket ismerhetsz meg.   A kutatás-fejlesztésben, a minőségirányításban, a biotechnológiában és a gyógyszergyártás egyes területein pedig világszínvonalú berendezéseket, élenjáró eljárásokat és technológiákat alkalmazhatsz.

Tudjuk, hogy a versenyképes fizetés a modern kompenzációs csomag csupán egy része. Ezért munkatársainknak olyan juttatáscsomagot kínálunk, mely jóléti és egészségügyi szolgáltatásokkal, sportolási és üdülési lehetőségekkel támogatja a teljes életet. Egyensúly programunk keretében célzottan támogatjuk az aktív és egészséges életmódot, a testi-lelki feltöltődést, valamint a munka és magánélet harmóniáját. Emellett képzési programjainkkal szakmai és személyes fejlődésedre is kiemelt figyelmet fordítunk.

Hiszünk az együttműködés tudományában, mindennapi működésünket az emberközpontúság mentén alakítjuk: akár nemzetközi piachálózatunk, akár szakterületeink, munkatársaink vagy mikroközösségeink közötti együttműködésről van szó, nálunk a segítőkészség, az együtt gondolkodás és a családias légkör adott a sikerhez.

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen