Indíts a munka világában, mint vezérigazgató (X)

szerző: Jobline
2015 február 03.

Az idén negyedik évébe lépő Adecco Way to Work program célja, hogy munkatapasztalathoz segítsék a fiatalokat és olyan tanácsokkal lássák el őket, amelyek javítják a foglalkoztathatóságuk és lehetővé teszik, hogy megtegyék első lépésüket a karrierlétrán.

A fiatalok munkanélkülisége az egyik legsúlyosabb társadalmi probléma, amely világszerte komoly kihívást jelent. A nem megfelelő készségek és a vállatok által már a frissen végzettektől is megkívánt munkatapasztalat hiánya miatt minden évben állások százai maradnak betöltetlenül. Ezek okán az Adecco 2012-ben elindította Way to Work programját, hogy a fiatalok számára nyújtott tanácsadással, képzésekkel és releváns szakmai tapasztalat kiépítését támogató munkalehetőségekkel tesz azért, hogy segítsen megszakítani az ördögi kört.

Az idén negyedik évébe lépő Adecco Way to Work programunk célja, hogy munkatapasztalathoz segítsük a fiatalokat és olyan tanácsokkal lássuk el őket, amelyek javítják a foglalkoztathatóságuk és lehetővé teszik, hogy megtegyék első lépésüket a karrierlétrán.”- foglalta össze a célkitűzéseket Vég Ottó a vállalat ügyvezető igazgatója.

Idén a program március 26-án, a „Street Day”-jel veszi kezdetét, ahol ingyenes képzésekkel, nyíltnappal várják a fiatalokat. Ezt követően május 1-ig a fiatal tehetségek az Adecco Experience elnevezésű kezdeményezésben is részt vehetnek, amelynek keretében egy hónapig a hazai ügyvezető mentorálásával próbálhatják ki magukat. Sőt, ősszel a legrátermettebb tehetség bebizonyíthatja, hogy képes közvetlenül Patrick De Maeseneire, a cégcsoport vezérigazgatójának védnöksége alatt tevékenykedve egy hónapon át ellátni az Adecco vezérigazgatójának feladatkörét.

Forrás: Jobline

A program elismeréseként 2014. őszén a világ vezető HR-szolgáltatójaként működő Adecco magyarországi leányvállalata elnyerte a CSR Hungary Díjat Közös ügyek – Közös felelősség / Sokszínűség-Esélyegyenlőség kategóriában.

pályakezdő  •  adecco  •  frissdiplomás  •  Way to Work
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen