5 ok, amiért nem hagyhatod ki a HVG Állásbörzét

szerző: Jobline
2014 szeptember 03.

Ismét szeptember, ismét indul a szezon. Noha nem egy közkedvelt sorozat főhőseiért izgulhatunk, fontos párbeszédek tanúi és résztvevői is lehetünk. A HVG Állásbörzével indul a börze idény! A munkavállalók és munkaadók személyes, kötetlen beszélgetéseitől zsong majd a SYMA rendezvényközpont szeptember 24-25-én.

Hogy miért érdemes részt venned ezen a karriervásáron?

5 okod mindenképpen lehet rá!

  1. Itt az alkalom, hogy túllépj a karakterek kötöttségein és személyesen informálódj a karrierlehetőségeidről hazánk meghatározó vállalatainál.
  2. Az állás-és képzésajánlatok mellett karrierépítést támogató szakmai előadásokat is meghallgathatsz a munkaerő-piac aktuális kérdéseivel kapcsolatban.
  3. Személyes tanácsadások keretében kaphatsz hasznos tippeket többek között önéletrajzírás és pályaorientáció témakörében.
  4. A börzén a szakmai aktivitások segítségével még könnyebben teremthetsz kapcsolatot a cégekkel, ráadásul játékos keretek között a felkészültségedről is tanúbizonyságot tehetsz.
  5. A nemzetközi lehetőségek széles választéka tárulhat fel előtted a Mobility Fair keretében, ahol külföldi ösztöndíj, tanulmányi és munkalehetőségekkel ismerkedhetsz meg.

Hogy ne maradj le a legfrissebb hírekről, érdemes folyamatosan meglátogatnod a rendezvény megújult honlapját, a www.hvgallasborze.hu-t! A reszponzív megoldásnak köszönhetően már mobileszközön is kényelmesen böngészhetsz a kiállítók és a programok között!

Nézz utána, készülj fel és gyere el!

HVG Állásbörze
Időpont: 2014. szeptember 24-25. (szerda-csütörtök)
Nyitva tartás:
10:00-18:00
Helyszín: SYMA Rendezvényközpont, A csarnok

 

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen