Így motiválja a LinkedIn a dolgozóit

szerző: Jobline
2013 szeptember 04.

Az egyik legmenőbb munkahelynek tartják a LinkedIn-t a Szilcíium-völgyben, a vállalat ugyanis mindent megtesz azért, hogy a dolgozói elégedettek és elkötelezettek legyenek - olvasható a Business Insider összeállításában.

A LinkedIn már 4200 embert foglalkoztat világszerte, és a cég nagyon odafigyel arra, hogy a dolgozóinak minél kreatívabb környezetet és lehetőségeket biztosítson. Ezekből készített most összeállítást a Business Insider.

Ingyenes jóga

Sok vállalatnál van konditerem, a LinkedIn azonban nem állt meg itt és bővített a kínálaton. A dolgozók, ha kedvük tartja, akkor akár zumbázhatnak, tai chi-ra járhatnak, vagy éppen jógázhatnak is. És mindez miért éri meg nekik? Az egészséges dolgozók boldogabbak és jobban is teljesítenek a mindennapokban.

Kreatív szabadidő

A LinkedIn-nél minden hónapban van egy péntek, amikor el lehet szakadni a napi rutintól, és mindenki egy szabadon választott, kreatív projekten dolgozhat.

Előadások

A cég rendszeresen szervez az alkalmazottaknak különböző gondolatébresztő előadásokat, amiket bárki visszanézhet a Youtube-on.

Képzés

Itt arra is figyelnek, hogy senkinek se avuljon el a tudása, és megadják a lehetőséget a továbbképzésre is. Az amerikai és kanadai dolgozók éves szinten ötezer dolláros keretet kapnak a különböző tanfolyamokra. (Ön is képezné magát? Használja ki a HVG Klubkártya oktatásra vonatkozó kedvezményeit!)

Elő a jó ötletekkel!

Negyedévente van arra lehetőség, hogy akinek van egy jó ötlete, az előadhassa a vezetőinek. Ha sikerül jó eladni az ötletüket, akkor pedig 3 hónapot és egy mentort is kapnak az ötletgazdák, hogy alaposabban kidolgozhassák az ötleteiket.

Játékok, versenyek

A dolgozók egy 18 lyukas minigolf pályán mérhetik össze tudásukat, a legjobbakat pedig díjazzák. A játék és az egészséges versengés segít összehozni a csapatot, és kikapcsolódásnak sem utolsó.

Meglepő támogatás

Idén például az egyik dolgozó háromezer dolláros támogatást kapott, hogy gyerekeknek taníthasson búvárkodást Indonéziában. A LinkedIn For Good alapítvány biztosítja a hátteret, hogy az alkalmazottak jótékonykodhassanak.

Inspiráló munkahelyet keres? Iratkozzon fel Álláspostánkra!

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen