Újdonságokkal nyit a 10. HVG Állásbörze

szerző: Jobline
2012 január 19.

Könnyű kapcsolatfelvételi lehetőséggel, egyszerűbb jelentkezési folyamattal, megújult weboldallal várja az álláskeresőket és a toborzó cégeket a 10. HVG Állásbörze. A tavaszi toborzási szezon nyitórendezvénye február 22-23-án lesz a Syma Rendezvényközpontban.

Ismét újdonságokkal, érdekességekkel várja a részvevőket az ősszel nagy sikerrel zárult, közel 11 ezer látogatót vonzó kiállítás. Ilyen például a könnyű kapcsolatfelvételi lehetőség a nagyobb szakterületek alapján létrehozott színkódok segítségével. A színkódolást a szervezők tavaly vezették be, majd a részvevők visszajelzései alapján továbbfejlesztették a rendszer működését.

A börze saját fejlesztése, az e-Reg rendszer segítségével egyszerűbbé válik a jelentkezés folyamata és a beérkezett önéletrajzok menedzselése. Megújult és könnyen kezelhetővé vált az új struktúrájú weboldal, ezen kívül új funkciókat kaptak a nagy népszerűségnek örvendő online standok is.

Mindezen változások mellett a börze ragaszkodik bizonyos „szokásaihoz”: „Tavasszal is igyekszünk elérni és megszólítani a kiállítóink számára fontos látogatói célcsoportokat, így az ország minden pontjáról várjuk a céltudatos, aktív álláskeresőket, a végzős vagy diplomás szakembereket, akik mérnöki/műszaki, gazdasági/pénzügyi vagy informatikai területen keresnek állást, vagy magabiztos nyelvtudásukkal szeretnének érvényesülni a munkaerőpiacon” - mondták a szervezők.

A 10. HVG Állásbörze szolgáltatásainak színvonala sem változik, a kiállítók a részvételi díjuk részeként 2012 tavaszán is izgalmas, a toborzást támogató kiegészítő szolgáltatásokat kapnak: megjelenési lehetőséget a közel 90 ezer példányban készülő Állásbörze-különszámban, hatékony PR-megjelenést a börze marketingkampányában, virtuális bemutatkozási lehetőséget egy standard online standdal a rendezvény honlapján. További részletek a börze honlapján olvashatók.

karrier  •  állásbörze  •  munka  •  álláskeresés  •  állás  •  hr_hirek  •  jl_karrier  •  10. HVG Állásbörze
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen