HVG Állásbörze – járműipari érdekességek a rendezvényen

szerző: Jobline
2012 szeptember 03.

A 11. HVG Állásbörze 2012. szeptember 26-27-én kerül megrendezésre a SYMA Rendezvényközpontban. Nem csupán több mint 120 kiállító több ezer állás- és képzési ajánlatai közül válogathatsz, de különleges járműújdonságokat is megtekinthetsz, mint például az új Audi, vagy Opel modellek.

Csúcskategóriás autók testközelből…

A HVG Állásbörzén a járműipar neves képviselői nem csupán állásajánlataikkal, ám sokan közülük járműveikkel is megjelennek. Így többek között találkozhatsz az új Opel Astra GTC-vel is, amely formatervezésében is igencsak eltér a hagyományos Astra modelltől. Az esemenyszervezes.hu két járművet is bemutat, egy igazi retro különlegességet, a Ford Galaxie 500-at, valamint az Austin Mini Cooper-t is megtekintheted, amely, mint tudjuk, legendás a járművek történelmében. Járd körül az új Suzuki Swift-et is, és tudd meg, milyen főbb eltérések figyelhetőek meg az előző szériákhoz képest! Természetesen az Audi Hungaria sem maradhat ki a jármű kiállításból: az állásvásáron legújabb, Győrben készült modelljüket, az AUDI TT RS Coupe-ot mutatják be. Az X-Meditor Kft. egy valódi versenyautót állít ki, az FRC-004-et , amely a BME Formula Racing Team Formula Student Hungary versenyeken használt járműve 2011 óta.

Előadások a járműiparhoz kapcsolódóan

Az Audi Hungaria két előadással is készül a műszaki érdeklődésű látogatók számára: „Kísérleti Motorgyártó Központ - Híd a Fejlesztés, a Gyártástervezés és a Termelés között” és „Innovatív Járműfejlesztés Magyarországon” című előadásaikat hallhatjátok a rendezvény Szakmai Fórumán. Érdekel a légi közlekedés? Ez esetben ajánljuk a HungaroControl „Légy a repülők karmestere! - Avagy kik azok a légiforgalmi irányítók?” elnevezésű bemutatóját is Számodra.

Ha hatékonyan szeretnél állást keresni, és magas szintű szakmai programokon részt venni, gyere el a HVG Állásbörzére! Ott találkozunk!
Regisztrálj a honlapon, jelentkezz a programokra, tudj meg még többet a rendezvényről: www.hvgallasborze.hu


 

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen