Toplista: Nagy-Britanniából jön a legtöbb munkaajánlat

szerző: Jobline
2013 május 14.

A Tjobs.hu platformon, a több mint 1300 rendelkezésre álló állásajánlat 81,95 százaléka külföldi munka ajánlat. A hirdetők 18 országba, több mint 40 munkakörbe keresnek munkavállalókat. A legnagyobb számban Nagy-Britanniába toboroznak, és az egészségügyi dolgozók a legkeresettebbek.

Nagy-Britannia 26,74 százalékkal vezeti az állást ajánló országok listáját. Németország áll a második helyen, az ajánlatok 25,52 százalékával. Kisebb számban keres munkaerőt Svájc, Olaszország és Kína a Tjobs.hu áprilisi adatai szerint.

A legtöbb állást az egészségügy területén kínálják a munkaadók. Ez az összes ajánlat 29,04%-a. Az idegenforgalom és vendéglátás területén ugyancsak nagy a kínálat: ez az ágazat 13,33 százalékkal áll a második helyen. Kisebb számban, de keresnek munkavállalókat a fafeldolgozás / asztalos, a kereskedelem/értékesítés, valamint a takarítás/karbantartás/háztartási munkaterületeken is.

Ön is munkát keres? Ajánlatainkért iratkozzon fel Álláspostánkra!

A bérek munkakörtől függően változnak. Az egészségügy területén 1000 eurónál kezdődnek a nővérek és az ápolók számára, az orvosok pedig akár havi 8000 eurót is kereshetnek. A javítás/mechanika/szolgáltatás munkaterületeken a bérek 1000 és 5000 euró között mozognak.

 

Forrás: MTI / Balázs Attila

Az elmúlt hónapban az „angliai gyári munka” néven futó  állásajánlat keltette fel leginkább a pályázók érdeklődését. Erre a hirdetésre, amelyben autóülések gyártására keresnek munkavállalókat, havi 1000-1200 fontos fizetésért, összesen 1363-an kattintottak.

A külföldi munkaajánlatok az összes rendelkezésre álló ajánlat több mint 80 százalékát képviselik a Tjobs.hu online platformon, amely a külföldön munkát keresők és a magyar vagy külföldi toborzó ügynökségek számára egyaránt elérhető. A Tjobs.hu a több mint 80 regisztrált toborzó ügynökség és az állások iránt érdeklődők találkozóhelye. A Tjobs.hu szolgáltatásai könnyen kezelhetőek és díjmentesek a toborzó ügynökségek valamint a munkavállalók számára egyaránt.
munka  •  külföld  •  Nagy-Britannia  •  egészségügy
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen