Minden egy helyen - Personal Hungary, Professional Learning 2010

szerző: László Éva Lilla
2010 október 20.

Van egy hely, egyszer egy évben, ahol a HR-es szakemberek és a vállalatvezetők mindent megoszthatnak egymással, minden kérdésükre választ kaphatnak, minden új kezdeményezésről első kézből értesülhetnek

Az október 27-28. között megrendezésre kerülő 7. Emberierőforrás-menedzsment és a Professional Learning Tréning, Képzés-fejlesztés és eLearning Szakkiállításnak idén is a budapesti SYMA Sport- és Rendezvénycsarnok ad otthont. A kétnapos rendezvény lehetőséget kínál ügyvezetőknek, döntéshozóknak, humán szakembereknek és képzésért felelős munkatársaknak, hogy áttekintést kapjanak a munkájukhoz szükséges kérdésekről, megoldásokról, újdonságokról.
Ez évben harmadszorra nyitja meg kapuit a Professional Learning Tréning, Képzés-fejlesztés és eLearning Szakkiállítás a Personal Hungary-val egy időben és egy helyen. A Professional Learning a gazdasági és a közigazgatási szektorban aktív, oktatási, képzési-fejlesztési szakembereknek szól.

Az Action Zone tréningterülen többek közt az alábbi témákból kaphatnak ízelítőt: interaktív tanulás, coaching... Idén első alkalommal ún. Best Practice előadás keretében nyerhetünk ismereteket  a bonyolult szervezeti tudásigények és a spontán tudásfolyamatok kezelésével kapcsolatban.

A Personal Hungary vendégelőadói  teljesítményükkel, módszereikkel kiemelkednek a HR szakmában.  Dénes Gábor a MOSZ főtitkára beszélget Tibor Dáviddal, a MASTERPLAST Group Zrt. vezérigazgatójával. „2009 fiatal menedzserétől” megtudhatják, hogyan lehet „kicsiből naggyá lenni”.

A dalszerző, zenész ÁKOS a HR (Hivatásos Rockzenész) HR (Human Resource) stratégiájáról fog beszélni. A második napon  Hegedűs Zoltán, az Aral Hungária és BP Magyarország volt ügyvezetője, a „Menedzser Bibliája” című könyv szerzője fog többek közt előadást tartani. A megvitatásra kerülő  témák között szerepel tréningek, szervezetfejlesztési projektek hatásának mérése is, mely Pozvai Zsolt moderálta beszélgetéshez  videóüzeneten keresztül amerikai szakértők is csatlakoznak. Szűts Ildikó, az Országos Humánpolitikai Egyesület elnöke és meghívott vendégei pódiumbeszélgetés keretében vitatják meg, hogy mitől versenyképes egy HR szakember?

A Női Fórum a család és karrier összehangolásának kérdését helyezi fókuszba. Folytonosan napirenden lévő, mégis megoldhatatlannak tűnő problémára szakértőkkel együtt keresik a választ: hogyan hangolhatjuk össze a családi életünket karrierünkkel? Szervezeti, vállalati keretek között, vagy vállalkozóként építjük tovább karrierünket a szülés után.

Az idei év újítása egy üzleti nyelvtanfolyamokat, céges nyelvoktatást bemutató terület. A résztvevő nyelviskolák elhozzák Önnek a nyelvtanulás trendjeit és  átfogó, széles spektrumú bemutatójukkal egy ideális információs platformot kínálnak a HR terület döntéshozói  és képzésfejlesztéssel foglalkozó munkatársak számára.
A kezdeményezés célja, hogy a képzésfejlesztéssel foglalkozó szakemberek, döntéshozók áttekintést kapjanak a piac jellegzetességeiről és hogy a kiállító nyelviskolák a mindennapi vállalati gyakorlatban jól hasznosítható eszközök tárházát vonultassák fel praktikus  példákon keresztül.

Idén is érdemes lesz ellátogatni a Meeting Pointra, ahol ötleteket gyűjthetnek mind munkaképességünk, mind lelkesedésünk megtartását illetően a közszféra és a versenyszféra szakembereinek segítségével.

A Szakkiállítások közreműködésével kiadásra kerül az  első magyar háromnyelvű Személyügyi Szakszótár bővebb információt a kiállításon szerezhet!
A szakkiállításokra a belépőjegy ára 10 euró/nap, amely tartalmazza az előadásokon való részvétel lehetőségét is.
Akik a Personal Hungary honlapján regisztrálják magukat, féláron vehetik meg jegyüket! Regisztráció, További információ: www.personal-hungary.hu www.professional-learning.hu

(X)

personal  •  hungary  •  kiállítás
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen