Aon Hewitt Legjobb Munkahely különdíjat kapott a Monsanto Hungária Kft.

szerző: Jobline
2014 december 11. Szóljon hozzá

Először kapott díjat a Monsanto Hungária Kft. az Aon Hewitt Legjobb Munkahely felmérésén. A vállalat a termelés-gyártás kategória különdíját nyerte el. Az idei felmérés fókuszában az elkötelezettség mellett a hiteles és felkészült vezetés, a teljesítményorientált kultúra és az Y generáció motivációja álltak.

A Monsanto Hungária Kft. az előző évben is részt vett az Aon Hewitt felmérésében, de most először kapott elismerést. A Monsanto 100%-ban mezőgazdasággal foglalkozó cég, így nagyon fontos a díj, mert ráirányítja a figyelmet az agráriumra és a vidék fejlesztésére. A mezőgazdaság egyre jobban stratégiai területté válik és a Monsanto az agrárcégek közül a leginnovatívabbak egyike. Magyarországon és Kelet-Európában is folyamatosan növekszik és beruházásokat hajt végre, ami a cég alkalmazottainak bővítését igényli, egyre több képzett, valamint fiatal munkatársat keresnek.

A díj annak a vállalati kultúrának az elismerése, amelynek központjában a munkatársak fejlesztése, képzése áll, ez ad lehetőséget a karrierépítésre helyi és nemzetközi színtéren is.

Szanyi István, a Monsanto Magyarország ügyvezető igazgatója elmondta: 

.A sikerünk kulcsa, hogy a Monsanto igazán innovatív vállalat, ami nemcsak a mezőgazdaságban, de a vállalati kultúrában is meglátszik. Támogatjuk a kreatív munkavégzést, az új ötletek megvalósítását. Az elkötelezettség évek óta a vállalati kultúra része, használunk saját felmérést, illetőleg az Aon Hewitt-kérdőívet is. Az eredmények kézhezvétele után rendszeresen workshopokat tartunk bevonva a beosztottakat, vezetőket, majd a kollégáktól érkező javaslatokat priorizáljuk és éves akciótervek formájában megvalósítjuk.

Forrás: Aon Hewitt

A munkatársak számára a díj megerősítést és óriási motivációs erőt jelent a mindennapokban. A vezetőségnek pedig biztatást, hogy a megkezdett úton haladjon tovább és fókuszáljon ezután
is a munkatársi elkötelezettségre. A külvilág felé pedig egy jó cégér, amire felfigyelnek az emberek, ezáltal többen lesznek kíváncsiak arra, kik vagyunk, és ténylegesen milyen lehet nálunk dolgozni. Az elismerés jó lehetőség arra, hogy a mezőgazdasági szektorra irányítsa a figyelmet, és megmutassa az embereknek, hogy milyen innovatív lehetőségek vannak ebben A vállalat számos olyan programot működtet, mely lehetőséget ad a munkatársak számára, hogy jobban megismerjék egymás szakterületeit és munkáját.

Az egyik legfontosabb rendezvény a Monsanto-nap, melyet minden évben nyáron tartanak és a vállalat mind a 270 alkalmazottja részt vesz az eseményen. A másik lényeges kezdeményezés az office committee, amely az egyes telephelyek munkatársait csoportosítja önkéntes alapon, és a rendszeres megbeszéléseken megvitatják a kollégák fejlesztő ötleteit az iroda működésétilletően, majd a javaslatokat a vezetők elé tárják. A Monsanto 7 telephelyen van jelen az
committee országban, ezért hogy elősegítsék az új emberek integrációját létrehozták a Who is who rendszert, ami az összes munkatárs fényképes bemutatkozását tartalmazza.”

A kollégának személyes fejlesztési tervük van, melyet a vezetőjükkel együtt határoznak meg. Ez hozzásegíti őket az önmegvalósításhoz és hosszú távú perspektívát jelent a számukra. A képzések mellett kiemelt hangsúlyt fektetünk munkatársaink testi épségére a biztonsági programjaink keretében. Az egészségmegőrzés, a jó közérzet és fittség érdekében sporteseményeket és egészségügyi szűrővizsgálatokat szervezünk. Számos lehetőség van az egyéni- és csapatteljesítmény díjazására is. A tehetségek felkutatásában és kiválasztásában is szerepet vállalunk. Évek óta működünk együtt tehetséges fiatalokkal az internship programunknak köszönhetően. A projekt eredményességét jelzi, hogy számos egykori gyakornok dolgozik már nálunk felelősségteljes pozícióban. Ezeket a sikereket az idei Hewitt Legjobb Munkahely külön díja is bizonyítja tette hozzá Papp Renáta, a Monsanto Hungária Kft. személyzeti vezetője.

További információ:
www.monsanto.hu


Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen
Hozzászólások (0)