Éles verseny a jó pozíciókért az állásbörzéken is

szerző: Kutasi Judit
2011 április 19.

Az állásbörzéken is egyre nagyobb a verseny egy-egy jó pozícióért. A HVG Karrier Plusz és a Jobline csapata ezúttal újabb három rendezvényen igyekszik megkönnyíteni a pályázók dolgát, hogy megtalálják a számukra ideális állást. Aki regisztrál standunknál, egy Karrier Plusz kiadványt is kap. A helyszín ezúttal a Dunaújvárosi Főiskola, a Nyugat-magyarországi Egyetem és a Nyíregyházi Főiskola.

Dunaújváros

Hazai és nemzetközi ösztöndíjak, gyakorlati helyek, állások, előadások, ingyenes kiadványok, IQ játékok és tombola. Mindez megtalálható április 19-én, kedden 10:00 és 15:00 óra között a Dunaújvárosi Főiskola KarrierNap-állásbörze és Öntevékenyköri börzéjén. A rendezvényen az alsóbb éves hallgatóknak ú ösztöndíjakat, a végzősöknek gyakorlati helyeket, illetve állásokat kínálnak a kiállítók. A résztvevők az egyes előadásokon megismerkedhetnek többek között a Munkaügyi Központ aktuális munkaerő-piaci információival, az ösztöndíjas külföldi tanulmányi lehetőségekkel, a Helykereső Roadshow keretében az egyes álláskeresési technikákkal, valamint a kapcsolati tőke szerepével az elhelyezkedés során.

Szombathely

A Savaria Egyetemi Központban rendezi meg állásbörzéjét a Nyugat-magyarországi Egyetem április 19-én, kedden. Az álláskeresők személyesen találkozhatnak a kiállító cégek, szervezetek képviselőivel, benevezhetnek ingyenes próbainterjúra, vagy akár önéletrajzírással kapcsolatos kérdéseikre is választ kaphatnak. A helyszínen a Munkaügyi Központ szakemberei is beszámolnak a hazai és külföldi munkavégzési lehetőségekről, illetve a START kártyával kapcsolatos tudnivalókról.

Nyíregyháza

„Mozdulj rá a sikerre!” felszólítással április 20-án, szerdán tartják a Nyíregyházi Főiskola Állásbörzéjét. A rendezvényre a főiskola „D” épület Kerengőjébe várják az érdeklődőket 09:00 és 16:00 óra között. A szervezők szerint a börze programja a kiállítók és a hallgatók igényeihez igazodva egy sokszínű munkaerő piaci kavalkádot kíván megteremteni. Lesz grafológiai elemzés és önéletrajzi- életviteli tanácsadás is.

A Karrier Plusz és a Jobline csapata mindhárom rendezvényen, így a Dunaújvárosi Főiskola, a Nyugat-magyarországi Egyetem és a Nyíregyházi Főiskola állásbörzéjén is várja a pályázókat. Akik regisztrálnak standunknál egy Karrier Plusz 2011-es kiadványt is kapnak. A közel 400 oldalas kézikönyv fiatal diplomás pályakezdőknek és szakembereknek ad hasznos karrierépítési tanácsokat. Az idei kiadványban 140 cég, 1000-nél több aktuális állásajánlata szerepel. A Karrier Plusz országjáró börze-körútjának további részleteiről beszámolunk a Jobline.hu Facebook oldalán, illetve a Jobline Magazinban.

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen