Válogasson online közel 5000 állásajánlatból

2012 február 28.

Ismét nagy sikerrel zárult a február 22-23-án megrendezett HVG Állásbörze. A két nap alatt több mint 11.000 látogató 136 kiállító közel 5000 állás- és több száz képzési ajánlata közül válogatott a helyszínen. A munkakeresésnek azonban még nincs vége: a börze honlapján február 24-től egészen március 11-ig lehet jelentkezni a helyszínen meghirdetett állásokra – mindezt kényelmesen, otthonról.

Az állásbörze online is folytatódik

Akinek nem volt ideje kimenni az állásbörzére vagy nem tudott minden céggel személyesen beszélni, annak is lehetősége van az állásvadászatra. A HVG Állásbörze kiállítói ugyanis megtalálhatóak a börze honlapján, sőt, jelentkezni is lehet a cégek által meghirdetett pozíciókra. Ráadásként a honlapon csak online megjelenő kiállítókkal is fel lehet venni a kapcsolatot, így még több lehetőség van a megfelelő ajánlat megtalálására!

Játék, játék, játék...

Szavazzon a legszebb standra és nyerjen!

Szavazzon az állásbörze hivatalos Facebook oldalán a legszebbnek ítélt standokra. A győztes kiállítót a szervezők ajándékban részesítik, de maguk a szavazók is értékes és különleges ajándékot nyerhetnek a HVG Könyvek felajánlásában. További részletek a HVG Állásbörze Facebook oldalán.

Eredmények: közel 5000 állásajánlat és személyes karriertanácsok több mint 1000 főnek.

Az állásbörze látogatói közt keresettek voltak a mérnökök és az informatikusok, de könnyen találhattak maguknak ajánlatot a több nyelven magabiztosan beszélő pályázók is. Az állásajánlatok mellett számtalan képzési lehetőség, szakmai gyakorlat, diákmunka ajánlat és színes programok közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény helyszínén személyes karrier és CV írási tanácsokat is kaphattak a látogatók, illetve izgalmas előadásokat hallgathattak meg a karrierépítésről, a bértárgyalásról, az álláskeresés új technikáiról vagy például László Kriszta, a Marie Claire főszerkesztőjének tolmácsolásában a női karrierépítés titkáról.

Ne felejtse: Virtuális állásbörze a honlapon egészen március 11-ig! www.hvgallasborze.hu

állás  •  online  •  állásajánalat
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen