A legtehetségesebb informatika szakos hallgatókat keresik

szerző: Jobline
2013 március 25.

A MarkMyProfessor.com felsőoktatási közösségi weboldal és az IND Group szoftverfejlesztő cég által közösen életre hívott Szuperdiák verseny keretében Magyarország legjobb, legtehetségesebb informatika szakos hallgatóit keresik. A győztesek értékes nyereményeket és akár álláslehetőséget is kaphatnak.

18-24 évesen nem szükséges rögtön diplomával és több éves szakmai tapasztalattal rendelkezni ahhoz, hogy valaki állást találjon. Számos kiemelkedő tudású diák megállja helyét a munkahelyi tapasztalatokkal rendelkezők között. A vállalatok számára nem minden esetben az adott pozícióban eltöltött idő a legjelentősebb tényező. Gyakran jóval fontosabb szerepet tölt be a szakma iránti elkötelezettség, a frissen szerzett tudás, a tehetség, illetve az innovatív gondolkodásmód.

A Szuperdiák verseny erre kínál lehetőséget. A legjobbak az iPad minin, iPod shuffle-ön vagy a borat mankiniken kívül akár álláslehetőséget is nyerhetnek az IND Groupnál, mely Európa vezető banki front-office megoldás fejlesztője és szállítója (http://www.indgroup.eu). A fórumot a korábban a közösségi portálok között az „Év honlapja” díjat nyert MarkMyProfessor.com weboldal biztosítja, melyet már a magyar felsőoktatási diákok 70%-a rendszeresen használ.

A versenyre bármely nappali tagozatos felsőoktatási hallgató nevezhet, aki tudja mi a JAVA nyelv. A jelentkezők közül az első körben egy szakmai zsűri 15 diákot választ ki. A következő fordulóban a 15 diák versenyez egymással a Miskolci Egyetemen. A második forduló résztvevői számára az IND Group megtéríti utazási költségeiket (retúr vonatjegy vagy buszjegy).

A jelentkezéshez nem kell mást tenni, mint elküldeni egy önéletrajzot az [email protected] címre.

Jelentkezési határidő: 2013. április 10.

További információ a következő linken található: http://markmyprofessor.com/szuperdiak.html
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen