Fiatalokat várnak az újabb álommunkára

szerző: Jobline
2013 április 19.

A legfantáziadúsabb ötletet felmutató diák két hónapig gyakornokoskodhat a cég oxfordi fejlesztési központjában.

Különleges pályázatot hirdetett meg a Sharp Europe európai diákok számára: a szerencsés kiválasztott fizetett nyári gyakorlati helyet kaphat a vállalat saját kutatási és tervezési központjában, az angliai Oxfordban található Sharp Laboratories of Europe-ban.

A gyakornoki pályázat minden olyan diák számára elérhető, aki rendelkezik egy hétköznapi problémára választ adó innovatív megoldással. Az ötlet segíthet például felkelni reggel, megoldhatja a főzés jelentette kihívásokat, vagy akár segíthet csökkenteni az áramfogyasztást. A részvételhez a diákoknak csupán egy rövid jegyzetet kell készíteniük egy füzetbe, a vázlatról készült fotót pedig megosztani a Twitteren legkésőbb 2013. május 27-ig #GetItDownOnPaper hashtaggel ellátva.

A Sharp Labs zsűrije 3 döntős pályaművet fog kiválasztani a Humans Invent nevű vállalattal közösen, majd a három döntőst személyesen is meghallgatják ötletükről. A pályaművek benyújtásának határideje 2013. május 27. A győztest a Humans Invent honlapján jelentik be június 10-én, a 2 hónapos szakmai gyakorlat pedig július 1-jén veszi kezdetét.

fizetés  •  gyakornok  •  Twitter  •  álommunka  •  Sharp
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen