Frissdiplomás? Ismét gyakornoki progamot indít a Tesco

szerző: Jobline
2013 április 24.

Idén 6. alkalommal indította útjára a Frissdiplomás programot a Tesco-Global Áruházak Zrt. A program egy olyan különleges lehetőséget ajánl a munkát kereső, lelkes fiataloknak, melynek végén biztos állással és tiszta jövőképpel folytathatják karrierjüket.

Idén a Tesco 26 nyitott pozícióval várja a frissdiplomásokat 17 üzleti területen melyek között megtalálható az IT, pénzügy, logisztika, beszerzés, marketing, ingatlangazdálkodás, minőségbiztosítás, és a projekt menedzsment. A 12 hónapos program folyamán az áruházlánc versenyképes fizetést biztosít, a közös cél az, hogy a résztvevők hosszútávon a Tescónál helyezkedjenek el, és 3 év távlatában már középvezetői státuszban legyenek. Ez kiemelten igaz a kereskedelmi és logisztikai pozíciókra, ahol már a program végén vezetőként folytathatják a munkát.

A kiválasztási kritériumok minden program esetében az adott követelményektől függően egy kicsit különböznek, ám a szelekciós folyamat lépései mindegyik program esetében ugyanazok: online angol nyelvi teszt, pszichometriai tesztek (numerikus, verbális és logikai), személyes interjú, értékelő központ (Assessment Center). A jelentkezés határideje 2013. április 28., jelentkezni a http://www.tesco-frissdiplomas.hu/ oldalon lehet, ahol további hasznos információkat találhatnak az aspiránsok.

Forrás: Túry Gergely

Lendvai Ádám 2008-ban csatlakozott a programhoz, jelenleg kereskedelmi üzletág-vezetőként dolgozik a Tescónál. „Örömmel tölt el, hogy a Tescót választottam, mert itt valóban nagy hangsúlyt fektetnek az egyénre. Pályámmal kapcsolatos kezdeti kételyeim helyét mára szakmai jövőm tudatos építése vette át. Négy év elteltével sem vált a munkám egyhangúvá, mindennap új kihívásokkal találom szemben magam” – mondta el Ádám.

 

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen