33 különböző országban dolgozott egy férfi 1,5 év alatt

szerző: Jobline
2013 április 30.

Egy párizsi mérnök minél több munkát meg szeretett volna ismerni, ezért extrém kihívás elé állította magát: 1,5 év alatt a lehető legtöbb, a szakterületétől távol álló állásokban próbálta ki magát - számolt be a brit Metro újság.

Jan Lechner, egy párizsi mérnök olyan szakmákban akarta kipróbálni magát, ami eddig távol állt tőle, és ezáltal minél több embert, gondolkodásmódot kiprobálni. A 25 éves férfi tehát az elmúlt másfél év alatt 33 országot tudott bejárni, és 33 teljesen különböző szakmában dolgozni.

A mérnök az elmúlt időszakban volt már DJ, cápaakvárium tisztító Nagy-Britanniában,  táncoktató, sörfőző Csehországban, csapos Írországban, fotográfus Izlandon, archeológus Görögországban. Lachner egyébként már-már idegesítő lehetett sokszor, ugyanis állítólag addig-addig rágta a leendő munkáltatója fülét, amíg nem érte el, hogy alkalmazták. De ez a kitartás és állhatatosság kellett is ahhoz, hogy mindenféle képesítés és tapasztalat nélkül felvegyék.

A férfi egyébként úgy határozott, hogy a tapasztalatok után visszatér majd az eredeti szakmájához, és mérnökként folytatja tovább a pályafutását.

munka  •  mérnök  •  külföld
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen