Fiatal vállalkozóknak írtak ki pályázatot

szerző: Jobline
2013 május 17.

Országos népszerűséggel és ötmillió forintos fődíjjal járó pályázatot indít a Példakép Alapítvány. A Példakép Pályázaton olyan fiatal vállalkozók vehetnek részt, akik vállalkozásukkal pozitív példát mutatnak a társadalomnak és a fiatal generációnak.

A Példakép Pályázaton azok a Magyarországon bejegyzett, legalább 2 éve működő, köztartozás-mentes vállalkozást vezető fiatalok vehetnek részt, akik még nem érték el a 40 éves életkort. A pályázók a gazdaság bármely szektorából jelentkezhetnek.

A pályázók közül tíztagú szakmai zsűri választja ki azt az ötven fiatal vállalkozót, akik a szeptember végén megjelenő, országos terjesztésű "Példaképek – 50 fiatal magyar vállalkozó" című kiadványba bekerülnek. Az alapítvány a kiadvány megjelenésével egy időben online közönségszavazást indít. Az Év Példaképe díjat annak a fiatal vállalkozónak ítélik oda, aki az 50 bemutatott vállalkozó közül a legtöbb szavazatot kapta. A díjátadóra november végén kerül sor.

A Példakép Alapítványt és az Év Példaképe díjat a vállalkozói sikerek elismerésének, valamint a hazai vállalkozói kedv fellendítésének szükségessége hívta életre.

Munkát keres? Iratkozzon fel Álláspostánkra!

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen