Legvonzóbb munkáltató: 300 gyakornok van az Audinál

szerző: Jobline
2013 július 01.

Nagy népszerűségnek örvend az Audi Hungaria a főiskolások és egyetemisták körében: elsőként a vállalat történetében több mint 300 gyakornok van egy időben a fedélzeten. A négykarikás autógyártó iránti nagy érdeklődésnek jó oka van. A vállalatnál csak az elmúlt évben több mint száz gyakornok kapott munkaszerződést.

„Meggyőződésem, hogy a hallgatók számára az Audi Hungariánál töltött gyakorlat a legjobb választás. Itt kezdettől fogva vonzó utánpótlás-programunk részévé válnak, ahol szakmai feladatokat és támogatást kapnak“- nyilatkozta Dr. Knáb Erzsébet, személyügyért felelős ügyvezető igazgató. „Személyügyi stratégiánk nagyon fontos része, hogy a legjobb fiatal tehetségeket a vállalathoz kössük. A tapasztalat azt mutatja, hogy az elkötelezett gyakornokokkal motivált munkatársakat nyerünk. Általuk biztosítottak a haladás és siker feltételei a győri Audinál.”

A szakmai gyakorlat során a hallgatók vállalati projekteken dolgoznak. A szakmai oktatáson kívül nem szakmai tréningek is a gyakornoki program részét képezik, így például kommunikációs készségek és nyelvismeret fejlesztése.

Az egyetemi kooperáció jelentős szerepet tölt be a vállalat személyügyi stratégiájában, amelyből minden résztvevő profitál: a gyakornokok, az egyetemek és az Audi Hungaria is. Többek között az összehangolt utánpótlásprogramjainak köszönhetően a vállalat 2013-ban immár ötödik alkalommal nyerte el a „Legvonzóbb Munkáltató“ címet Magyarországon.

Munkát keres? Iratkozzon fel Álláspostánkra!

Audi  •  gyakornok
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen