Megújult a dm karrieroldala – Éld meg másképp a munkát (x)

2021 február 16.

A nemzetközi koncepció alapján kidolgozott weboldal letisztult megjelenésével, és extra funkcióival hűen tükrözi a szintén idén megújult munkáltatói szlogent: „Éld meg másképp a munkát.” A szektorban újdonságként, az oldalon a dm konszern többi országában meghirdetett pozíciók is elérhetők, megpályázhatók.

2021 február 11-én debütált a dm új karrieroldala, a www.dm-jobs.hu

A vállalat számára fontos, hogy a jelentkezők számára is közvetítse a dm munkáltatói alapelveit, amelynek a munkatárs áll a középpontjában.  A hangzatos elv a gyakorlatban az egyén tiszteletére és fejlesztésére épülő folyamatos személyes támogatást jelenti. Ezt a hozzáállást a párbeszédalapú vállalati kultúra garantálja, amely teret biztosít minden munkatárs véleményének.

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az évről évre gyarapodó jubilálok száma. 2020-ban 496 olyan munkatársunk volt, aki több mint 15 éve, és 22 munkatársunk, aki több, mint 25 éve erősíti a dm csapatát. Továbbá több díjunk mellett 2020-ban, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarától elnyert Megbízható munkáltató díj és a Családbarát Munkahely védjegy is tanúsítja a dm felelős munkáltatói szerepét.

A drogériához mind hazai, mind nemzetközi szinten évente több ezer pályázat érkezik. Ebben a pandémiás időszakban is több mint 20 nyitott pozíció van jelenleg a vállalatnál országszerte, többségében az értékesítésben. A vállalat Magyarországon 3062 munkavállalót, míg a teljes dm konszern Európában 62 606 munkavállalót foglalkoztat.

 

 

Az oldal legfőbb funkciói:

 

  • A karrieroldalra látogatók már a kezdőlapon találkozhatnak a dm osztályaival és megismerhetik feladataikat, tevékenységüket. A drogéria kiemelt figyelmet fordít a jövő nemzedékére is. Az oldalra látogatók bepillantást nyerhetnek a dm szakmai gyakorlatos és gyakornoki programjába, valamint gyakorlati tanácsokat kaphatnak a sikeres pályázáshoz.
  • A pályázók az álláskeresési funkcióval személyre szabottan, különböző szűrők segítségével kereshetnek, nem csak Magyarországon, hanem nemzetközi szinten is a számukra vonzó állásajánlatok közül, így tehát Ausztria, Bulgária, Horvátország, Németország, Olaszország, Szerbia és Szlovákia által meghirdetett nyitott pozíciókra is pályázhatnak az érdeklődők. A magyarországi nyitott pozíciók szintén elérhetők az említett országok karrieroldalán.
  • A regisztráló a létrehozott profiljában folyamatosan nyomon tudja követni a beadott pályázatának aktuális státuszát.
  • Szintén újdonság, hogy a pályázóknak lehetőségük van a dm által kínált álláslehetőségekről hírlevelet kapni.

„A megújult karrieroldal teljes mértékben az új generáció és a kor elvárásainak megfelelő komplex szolgáltatásokkal várja az érdeklődőket.” – számolt be az átalakulásról Csoknyainé Horváth Gertrud a dm ügyvezetője. A dm munkáltatói filozófiájának alapja, a sokszínűség támogatása. „Nálunk mindenki lehetőséget kap arra, hogy fejlődjön és felülmúlja önmagát. Csapatunk ugyanolyan sokszínű, mint termékkínálatunk. Ez ad állandó impulzust és lehetőséget a tanulásra, hogy fejlődjünk, egymás segítségével jobbá váljunk. ”- mondta Csoknyainé Horváth Gertrud.  A vállalatnál az együttműködés alapja, hogy támogatják a különböző személyiségekkel, ismeretekkel és képességekkel rendelkező emberek közös munkáját, hiszen mindenki mással tudja erősíteni a csapatot. Ennek köszönhetően érhetők el a legjobb és legsokoldalúbb megoldások.

A dm-drogerie markt-ról röviden

A dm-drogerie markt Magyarországon jelentős szereplő a drogéria kiskereskedelem piacán, polcain több mint 13.000 terméket kínál a szépségápolás és az egészségmegőrzés témakörében. Folyamatosan szem előtt tartva vásárlói változó igényeit, széles kínálatot tart fenn bio-élelmiszerekből és natúr kozmetikumokból.

A vállalatot Götz Werner, elismert drogista és Günter Lehmann üzletember alapította Németországban. Az első dm üzlet 1973-ban nyitotta meg kapuit Karlsruhe városában. A kezdeti sikerek után 1976-ban Günter Bauer osztrák üzletember bevonásával Ausztriában, Linz városában is megnyílt az első dm, ezzel nemzetközivé téve a láncolatot.  A cég tulajdonosai a 90-es években elérkezettnek látták az időt, hogy további országokat is "meghódítsanak", amelynek kapcsán 1993-ban vette kezdetét a dm történet Magyarországon is. A dm jelenleg 263 üzletével teljes országos lefedettséget biztosít a drogéria kiskereskedelem piacán.

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen