Itt laknak a budapesti cégvezetők

szerző: Jobline
2013 augusztus 28.

Mind a cégvezetők, mind pedig cégtulajdonosok körében a legkedveltebb lakóhely Budapesten a II. kerület, mivel itt a lakosok közel 31 százaléka cégtulajdonos és 22 százaléka cégvezető, áll a Bisnode üzleti információ szolgáltató elemzésében. A Bisnode megvizsgálta a működő és eljárás alatt nem álló cégek tulajdonosaink és vezetőinek hivatalos forrásokból elérhető demográfiai adatait.

Mind a cégvezetők, mind pedig cégtulajdonosok körében a legkedveltebb lakóhely Budapesten a II. kerület: itt a lakosok közel 31 százaléka cégtulajdonos és 22 százaléka cégvezető.

A legnépszerűbb kerületek a magyar vezetők körében a II., a XII., az I., az V. és a XVI. kerületek. A nagyobb cégek (50 fő felett foglalkoztatók) vezetői általában a budai kerületekben élnek. A nagyobb vállalkozások vezetőinek körében a legnépszerűbb a XII. kerület, a II., V., I. és a XXII. kerületek.

Érdekesség, hogy a Budapesti cégvezetők előnyben részesítik lakhelyként a XVI. kerületet, de a nagyobb cégek vezetői szívesebben választják a III., és a XI. kerületet.

Lakóhely szempontjából a legkevésbé kedvelt területek Budapesten a cégvezetők körében a X., a VIII., a XX. és a XXI. kerület, és ebben a cégtulajdonosok, a cégvezetők és az 50 fő feletti cégek vezetői is megegyeznek.

Munkát keres? Iratkozzon fel Álláspostánkra!

vezető  •  főnök  •  Budapest
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen