A nemzetközi karrier kulcsa az AUB (x)

szerző: Jobline
2024 február 19.

Az Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetem (AUB) a magas színvonalú, nemzetközi orientáltságú oktatás és a különleges karrierlehetőségek kiindulópontja.

Az AUB képzési kínálata magában foglalja a jog és közigazgatás, a gazdaság és menedzsment, a politika és diplomácia, valamint a történelem és kultúra területét, így biztosítva, hogy a diákok széles spektrumban mélyíthessék ismereteket. A kettős diplomát biztosító mesterképzések keretében hallgatóink tanulmányaik egy részét Németországban végezhetik el, ezáltal a magyar diploma mellett egy németországi oklevelet is kézhez kapnak. Az egyetemi oktatás szorosan összefonódik a gyakorlati tapasztalatszerzéssel, amelyet projektmunkák, szakmai gyakorlatok, továbbá számos partnerintézménnyel való együttműködés és ösztöndíjprogramok tesznek lehetővé. Az AUB hallgatói ezáltal képessé válnak arra, hogy a globális gazdasági, társadalmi, munkaerőpiaci kihívásokra hatékony megoldásokat találjanak.

 

Az Andrássy Egyetem interdiszciplináris mester- és PhD-képzései hozzájárulnak a diákok széleskörű tudományos és kulturális látókörének fejlesztéséhez, ezzel elősegítve a sikeres karrierépítést számos területen, így az üzleti életben, a politikában és diplomáciában, a jogban és a kultúrában egyaránt. Diplomásaink között számos sikeres szakember található, akik az uniós és hazai közigazgatásban, nagykövetségeken, NGO-knál, nemzetközi nagyvállalatoknál és az akadémiai életben meghatározó pozíciókat töltenek be. Alumnijaink sikerei bizonyítják az AUB oktatási modelljének eredményességét, amely a tudományos kiválóságra, a nemzetközi perspektívára és a gyakorlati alkalmazásra helyezi a hangsúlyt.

 

A nemzetközi hallgatói és oktatói közösség elősegíti a kulturális sokszínűséget és a nyitottságot, ami elengedhetetlen a mai globalizált világban. Az AUB büszke arra, hogy diákjai több mint 20 országból érkeznek, ezzel is támogatva a különböző nézőpontok és értékek megismerését. A multikulturális környezet, az innovatív oktatási módszerek és a gyakorlati tapasztalatszerzésre fókuszált programok révén az AUB-n végzettek készen állnak arra, hogy élen járjanak a hazai és európai munkaerőpiacon.

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen