Állásajánlatot kapott a videóban felmondott lány

szerző: Jobline
2013 október 04.

Marina Shifrin videós felmondása elérte a kívánt célt, már egy népszerű amerikai beszélgetős műsorba is behívták, ahol a műsorvezetőtől állásajánlatot is kapott.

Marina Shifrin táncolós videóját több millióan látták, ennek apropóján behívták beszélgetni a most szeptemberben indult Queen Latifah Show-ba. A 25 éves lány a műsorban elmondta, egyáltalán nem bánja, hogy ezt a módját választotta a felmondásnak, és mint fogalmazott, hisz abban, hogy néha egy kicsit erőteljesebben kell bezárni egy ajtót, hogy egy másik kinyílhasson. A show itt azonban teljesen váratlan fordulatot vett.

Nem csupán a nézők, hanem maga a vendég is megdöbbent, amikor Queen Latifah egy állásajánlattal rukkolt elő. "A te tapasztalatoddal, talán csinálhatnék egy neked való pozíciót. Mi lenne, ha lenne egy 'digitális tartalom produceri' állás, egy ilyesmi érdekelne téged?" - tette fel a váratlan kérdést a műsorvezető. Marina Shifrin először nem volt benne biztos, nem csak tréfálnak-e vele, de Queen Latifah határozottan mondta, hogy mivel ő is főnök, ezért bárkit felvehet a produkcióba.

A műsort péntek este mutatják be, akkor derül csak ki, a lány elfogadta-e az ajánlatot.

Videó: Táncolós videóban mondott fel egy nő

Megérkezett a válasz a kreatív felmondásra

Munkát keres? Iratkozzon fel Álláspostánkra!

munka  •  állásajánlat  •  kreatív  •  felmondás  •  videó
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen