Durva allergiája miatt nem kap munkát egy nő

szerző: Jobline
2013 október 28.

Már 20 éve munkanélküli egy brit nő. Az illetőnek cipőallergiája van, semmilyen lábbelit nem tud hordani, és amiért állandóan mezítláb kell lennie, nem kap állást - írja a Mirror.

A négygyermekes brit nő, Tracy Kennedy ritka betegséggel küzd. A Mirror magazin írása szerint a nő se a ragasztót, se a különböző fémeket, se a gumit nem bírja elviselni, ezektől ugyanis rendkívüli fájdalmai lesznek, és hólyagok is nőnek a testére.

Töltse le a Jobline alkalmazását telefonjára!

A nő például speciális kesztyűt hord, ha enni akar, ugyanis az evőeszközöket sem bírja megfogni. Tracy Kennedynek egész nap mezítláb kell lennie, és csak a robogója segítségével tudja elhagyni a házát. A cikk szerint a nő húsz évvel ezelőtt gyári munkásként dolgozott, de fel kellett mondania az első tünetek megjelenése után.

Évekig utalt neki az önkormányzat támogatást, de miután tavaly orvosi felülvizsgálaton volt, ami során nem állapítottak meg nála fogyatékosságot, megvonták tőle a segélyt és munkára alkalmasnak ítélték. A nő teljesen tanácstalan azóta, nem tudja, ki és hol tudna segíteni neki. Főleg, hogy elmondása alapján a legtöbbször meg sem értik mások, min megy keresztül.

Ha tetszett a cikk, lájkolja a Jobline Facebook-oldalát!

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen